Enligt enkäten som ni har fyllt i (går att fylla i ännu HÄR) ligger kategorien träning och hälsa högst upp på listan både för bloggen och mina youtube kanaler. Därför har jag nu gjort en träningsvideo åt er! I denna video visar jag 5 av mina favorit övningar för ben och rumpa. Dessa kan man både göra där hemma och vid gymmet. Man kan också lägga till vikter om man tycker övningarna är för lätta! :-) 
 
VIKTIGT! Jag är ingen professionell atlet. Jag tränar för att bygga upp muskler och för att vara hälsosam. Jag kanske inte gör dessa övningar till perfektion, men övning ger ju såklart färdighet! 
 
Hoppas ni tycker om denna video och glöm inte att prenumerera på min kanal Me, Myself & Isabel. <3
Christina

Vilket bra driv du har! Jag tränar hemma med Forevers fitnessprogram (15-30 dgr) och det är så skön känsla efter ett träningspass :)

Svar: Vad roligt att du tycker det! Det är ju inte alla dagar man har motivation att träna, men även om det bara är en promenad så är det ju alltid något! :-) Har inte kollat inte forevers fitnessprogram, men har som föredetta forever living försäljare provat på C9 detoxen och den var verkligen super!
Isabel Bjon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress