I år är det första gången jag får rösta på något som faktiskt betyder något. Det kanske inte är riksdagsvalet eller presidentvalet, men kommunalvalet har ändå en stor betydelse, speciellt för kommunens invånare, därför är det viktigt att ALLA som kan, röstar! 
 
Eftersom att det här är första gången jag faktiskt får rösta, så vet jag inte vad jag ska förvänta mig. Jag vet inte vilket parti jag vill ska representera mig och definitivt inte vilken person. Därför ska jag både hjälpa mig själv och DIG att välja en kandidat att rösta på i kommunalvalet i Jakobstad. Från och med nästa vecka, så kommer jag att 3 gånger i veckan presentera ett parti och dess kandidater som ställer upp i kommunalvalet. Jag kommer absolut inte berätta mina egna åsikter om kandidaten, utan bara berätta generellt om vad partiet och kandidaten står för. Detta för att hjälpa alla som inte orkar på egen hand söka upp information om ALLA kandidater, men också för att få upp intresset för att rösta! För jag vet att många gånger är orsaken till att folket inte röstar, för att de inte har tillräckligt med kunskap i ämnet, så det ska jag hjälpa er med! :-) 
 
Varje Tisdag, Torsdag och Lördag från och med 14.3 kommer ett nytt parti presenteras, så glöm inte att kolla in bloggen då! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress