25 mars 2017

ÄR JAG SYNSK?

Allmänt

För flera veckor sedan när jag visade upp hur jag planerar mitt innehåll på bloggen och youtube för en vecka, så hade jag skrivit att jag skulle skriva ett inlägg om att jag var synsk. Har till och med fått en påminnelse om att jag ska skriva inlägget så here I go!
 
Jag har alltid trott att det finns mycket som inte vår hjärna kan förstå, väldigt orealistiska och ologiska saker. Jag tror på Gud och andar, dessutom tror jag också på spådamer och medier. Jag älskar t.ex. att kolla på denna youtuber som både visar hur vi påverkas av astrologi och berättar framtiden. Hittills har hon nästan fått allt spot on! 
MEN jag själv tror inte att jag är synsk, men ibland får jag känslan av att jag redan varit i ett tillfälle eller en situation. Det är som att jag mitt i allt kan minnas att jag har gjort det som jag exakt gör vid det tillfället, väldigt creepyt ibland faktiskt. Det kanske bara är min hjärna som spökar med mig, men det känns så realistiskt ibland! 
 
Sedan har jag ett annat tillfälle som är helt sjukt! Ni kommer säkert tro att historien är så ologisk som möjligt, men det här är enda gången jag har faktiskt känt mig synsk. I början av 9:an i högstadiet kände jag mig väldigt deprimerad. Jag var nedstämd hela tiden och kände som att någonting dåligt var på kommande. Jag träffade kuratorn väldigt många gånger och talade med henne om det, men det blev inte bättre. Jag hade inte gått igenom någonting traumatiskt, utan jag bara kände som att någonting dåligt skulle hända. 
Efter någon månad i skolan (Oktober/November) körde jag in på skolgården med mopeden. Den morgonen var det väldigt kyligt och lite halt på vägen, så jag körde lugnt. Men när jag höll på att sätta in min hjälm i sitsen så såg jag två av mina högstadie vänner svänga in på gården, men det gick inte riktigt som planerat. Eftersom det var så halt så föll de båda två av mopeden. Jag sprang dit och såg att de hade skadat sig, så jag sprang in till lärarrummet efter hjälp och efter att sett till att de båda var OK gick jag till matematik lektionen, men jag var i chock. Läraren såg att jag inte betedde mig som vanligt, så han frågade om jag ville sitta utanför klassrummet en stund. Så där satt jag då, i chock tillstånd, visste inte riktigt vad som hände med mig. Men efter några timmar eller dagar, minns faktiskt inte, så kände jag mig som en ny människa. All nedstämdhet var borta. Alla känslor om att någonting dåligt skulle hända var borta. Jag var en glad och fri människa igen! 
 
Så då är frågan... Var jag synsk vid det tillfället? Kunde jag förutspå olyckan och därav mådde dåligt? Eller är det bara ett sammanträffande? 
 
Berätta gärna vad ni tror och om ni har några likadana händelser, berätta gärna om det! :-)
Bild: HÄR
Anonym

alltså hede med nian mejkar ju int na sense

Svar: Det bestämmer du. :)
Isabel Bjon

Pia

Deja vu, att man känner att man upplevt samma situation förut tror jag de flesta människor någon gång upplevt, det är vanligare när man är yngre och avtar med åldern :)

Svar: Ååh vad intressant, ska läsa mera om det! :)
Isabel Bjon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress