Vilken trevlig söndag jag har haft! Eller så inte... Jag är sjukt trött och har en huvudvärk. Jag sov verkligen inte bra inatt, jag bara vaknade hela tiden och jag vet seriöst inte vad som var fel. Jag var tvungen att ha lampan på, mina händer och fötter kändes kok heta och uppsvällda och jag vaknade upp genom svettig under natten. Ugh... 
 
Här är några bilder som jag tog igår när jag och mina föräldrar var ute och gick vid Fäboda. Jag vloggade hela dagen och promenaden och tänkte posta den idag. Men jag blev så otroligt missnöjd med den så det blir ingen. :( Men jag kommer fortfarande att lägga upp 2 videor nästa vecka, på båda kanalerna. Så glöm inte att prenumerera på mina kanaler Isabel Bjon och Me, myself & Isabel så ni inte missar någon video. :) 
 
Till något helt annat så vill jag bara tacka er alla som kommenterade och tipsade om studier och studiestäder i mitt förra inlägg (du kan läsa det här), jag uppskattar det verkligen! Tipsen kommer och har redan hjälpt mig med mitt studieval, så jag ville bara tacka er! :) Hoppas ni har en trevlig söndag!
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Vackra bilder :)
Spännande med val av studier :)

Svar: Tack så mycket! Ja, det är verkligen spännande. :)
Isabel Bjon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress