9 januari 2017

SNAPSHOTS - WORK

Allmänt

Hej på er! Idag tänkte jag egentligen göra ett en bild i timmen inlägg. Men när jag väl kom till jobbet kom jag på hur lite jag faktiskt jag hade att fota och hur ensidigt jobb jag har. Så det blev helt enkelt inte av. Om ni undrar vad för jobb jag talar om så kommer jag från och med idag att jobba varje måndag på DL. Det är verkligen perfekt för mig, för jag vill verkligen fokusera på mina sociala medier just nu och dessutom har jag ju inträdesprov på kommande också, så kanske det är dags att börja studera? ;) 
 
// Hi everybody! I actually planned to do a photo every hour blogpost today. But when I finally came to work I realized how completely unphotogenic the office was and how unilaterally my work tasks are.
Every Monday from now on I'm going to work at DL and that is precisely what I need, to make some money but also have a lot of free time. Because I really want to focus on my social medias right now and before I know it I have som entrance exams to study for. :D
7:00
steg upp klockan 6:00 och en timme senare hade jag ätit frukost, sminkat mig och var klar för en timmes bilkörning.
// After an hour of getting ready I was finally ready for a loooong car ride to work.
 
8:00
Äntligen var vi påväg till Vasa från Jeppis.
// Finally we were on the road. An one hour drive from Jakobstad to Vasa.
 
9:00
Dags för en liten diskret selfie när man äntligen kommer till DL kontoret.
// SELFIE TIME at the office. Ok I took one photo, not my best one but...
 
11:00
Äntligen lite lunch! Eller jag är ju van att gå på lunch först 2-tiden när jag har jobbat på Code, så en sallad senare var jag mätt. Eller så mätt man kan bli av en sallad då. På fotot ser ni alltså Cash-in byggnaden där min pappa jobbar, vi brukar äta lunch i den delen. :)
// A beautiful time to go for a walk over to the Cash-in building for lunch. 
 
14:00
Denna kaffekopp var verkligen allt jag behövde för att klara av resten av dagen. Efter ca. 30 fakturor börjar man bli lite snurrig i bollen, eller i alla fall trött och uttråkad.
// IN NEED FOR COFFEE. 
 
16:00
Jobbet - DONE. Eftersom pappa skulle och klippa sig efter jobbet for jag in till Kmarket för att köpa lite snacks, var ju så jävla hungrig efter den där jävla salladen. Hos broshan njöt jag då av mina snacks medan jag kollade på Therese Lingrens nya vlogg.
// Finally done at work. After work I went to my brothers place and ate som unhealthy but delicious snacks. I'm just not a salad kind of girl.
 
Klockan 17:00 var vi äntligen på vägen hem till jeppis. Med det samma jag kom hem lade jag mig bara ner i sängen och gjorde ingenting. Men efter en stund bestämde jag mig att koka en kaffekopp KLOCKAN 19:00, risky business. Men jag var dessutom lite sötsugen så jag gjorde en liten smoothie och drack ett juice glas på det också. :) Nu ska jag skicka iväg några mail och bara ta det lugnt, för i morgon har jag planer för hela dagen. Ha det bäst! <3
// One hour later we were finally on the road. When I got home I was so tired after a whole day at work + 2 hour car ride back and forth, so the only way to get som energy was by drinking a coffee at 7 o'clock, risky business. Now It's time for some mail writing and then I'm putting on my relaxed mode. I have a great day ahead of me tomorrow. Have a wonderful day! :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress