De senaste veckorna har jag kollat många videor som handlar om spöken och andar, allt från människor som använder sig av ouija brädor till folk som besöker hemsökta platser. Jag tror på spöken och andar till 100%, jag har varit med om så många så kallade paranomal activities, så jag tvivlar inte alls på att de finns runt omkring oss. I min senaste video berättar jag på engelska vilka typer av händelser jag har varit med om och som har skrämt upp mig ordentligt! Så om du vill höra om det, kolla på videon under. 
(Om jag ska skriva ett inlägg om vad jag berättade om i videon kan jag också göra det, alla mina läsare kanske inte kan engelska eller gillar youtube, så lämna bara en kommentar om du vill det.)
 
Eftersom jag tycker det är så otroligt intressant att höra om andras liknande upplevelser så får ni gärna berätta om era i kommentarsfältet! Men om ni har någon annan åsikt om spöken får ni också dela med er om det! :D
 
English:

// The last couple of weeks I've been watching a lot of videos on youtube about paranomal activities. I think it's so interesting to hear about other people's experiences and to see paranomal activites caught on tape, like ouija boards and ghost haunting. I've experienced a lot of paranomal activity myself, so I totally belive in it! My last video is a storytime video on this precise topic, paranomal activities. So check it out down below. 
If you've experienced something paranomal, please share it in the comment field.

 
meh.blo.gg

Har tyvärr inga sådana erfarenheter

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress