Hallå! Har ni haft en bra tisdag? Jag har haft en riktigt bra och fartfylld dag, men jag har inte alls hunnit med så mycket som jag ville. Jag satt uppe ganska sent igår, så jag tänkte att jag skulle sova ut lite. Men jag vaknade först halv 12... Och min to do list var ganska lång haha lol. Jag har hunnit med kanske 40% av listan nu, men jag tror jag fortsätter på den imorgon. But let's talk about my day.
 
// Hello! How has your day been? I've had a very good day with lots of programs on my schedule, but a lot of them has been left undone. I slept waaay to long today, woke up as late as half past 11, eheh... But let's talk about my day.
 
Efter frukost traskade jag iväg till gymmet, både för att få lite färg och för att gymma. Jag är så jäkla blek och har fått så många finnar nu under vintern, så jag behövde verkligen dom där 10 minuterna. Efter solariet drog jag ett väldigt lugnt gympass för det var ju bara en vecka sedan jag låg i feber. Jag jobbade för det mesta med ryggen och axlarna sedan till kondition tog jag en 10min PW och 5min cykling. Jag fick dessutom testa på mina nya proteinpulver som jag hade fått av broshan till julklapp, så jag var lite extra excited över att gymma p.g.a. det. Första proteinpulvret jag drack var Sportlife nutrition Essential amino acid med smaken päron som man dricker under passets gång. Smaken tyckte jag faktiskt om! Har inte testat ett proteinpulver som jag faktiskt tyckt om före, eheh.
 
//Today was my first day back at the gym after maybe 1-2 months?! But before I started my workout I went to the solarium to catch some color and also to get rid of some pimples I've got during the winter. A tan later (a very discreet one) I started working out. Today I focused on my back and shoulders. The workout was kind of light, I didn't want to strain myself when I just have had a cold. But the fun thing was that I got to try out my new proteinpowder that I got for christmas. The first one was Sportlife nutrition Essential amino acid with the taste Pear, first proteinpowder that I've actually liked! Love it!
 
När jag hade gymmat klart for jag till Halpa-Halli för att köpa lite smått och gott. Jag hade planerat att laga proteinpannkakor så när jag kom hem satte jag igång direkt, men de blev så förfärligt äckliga... Istället för proteinpannkakorna åt jag en smörgås och drack en proteinshake med proteinpulvret Sportlife nutrition Whey 80 i smaken jordgubb eller choklad. På bilderna och titeln står det jordgubb men det står choklad i beskrivningen, jag känner dessutom inte vilken av dessa smaker det är så jag kan inte säga vilken smak det är haha. :D Därefter hoppade jag i duschen och sedan filmade jag en ny video till min youtube kanal som förhoppningsvis kommer ut imorgon. :)
 
Hoppas ni haft en bra dag! <3
 
//After the gym I went to Halpa-Halli to buy some things for the proteinpancakes that I wanted to make, but they were DISCUSTING. So insted of eating them I ate a sandwich and drank a proteinshake with the proteinpowder Sportlife nutrition Whey 80, with either the taste strawberry or chocolate. The title and picture says strawberry and the description says chocolate and I can't really tell the difference either hah, so... I can't tell you what flavor it is. Then I jumped into the shower and after that I started to film a video for youtube that probably will be up tomorrow! :) 
 
Hope you had a lovely day! <3
 
Anonym

Måste bara fråga varför allt protein? Ja själv har varit hos näringsterapeut.och hon rekommenderar att äta 5 gånger om dagen . Helt vanligt så får man i sig tillräckligt om man tränar. Förståss är de skillnad om man är en som tränar flera gånger per dag. Men tränar man 3 gånger i veckan så räcker det Iallaflall. Hon sa att alla protein stänger , pulver och sånt är helt onödigt då . Man får ju i sig protein genom konsten. Men inte vet ja hur du äter. Men bara för man dricker protein pulver betyder de inte att man får muskler .man måste äta regelbundet och tillräckligt och tillräcklig av alla näringsämnen. Ville bara skriva de. För är så trött på all hets över extra protein när någon lärt mig att man de är helt onifr och sen de e ju äckligt ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress