För 2 månader sedan postade jag videon Närpes vs. Jeppis dialekt. Den har legat först på mina mest kollade videor en lång stund, men idag har den hela 5 gånger mera visningar än min andra mest kollade video... 3537 visningar har jag fått på denna video totalt! Hur sjukt är inte det?! Jag förväntade mig inte alls att denna video skulle vara så populär eftersom jag bara slängde ihop denna video och jag var inte särskilt nöjd med den. Men tydligen gillade ni innehållet! :D Nu låter ju inte 3537 visningar så mycket om man jämför med större youtubers, men för mig som har endast 53 prenumeranter för tillfället är det HUGE! 
 
För att fira detta kommer jag att göra en liknande video, men då behöver jag er hjälp! NI ska välja meningarna jag ska "översätta" till jeppis/närpes dialekt! Skriv en helt random mening (men absolut inget kränkande) i kommentarsfältet, så kommer jag att göra en video där jag säger era meningar på dialekt! Ni får gärna lämna ert namn också så kommer jag nämna er i videon, men ni får också vara helt anonyma. 
Om ni har några andra idéer på olika typer av videor ni tycker att jag ska göra, så är det bara att lämna en kommentar så ska jag se vad jag kan göra. :)
 
För att jag ska veta vilka typer av videor ni gillar, kommentera då eller gilla videorna (på youtube) och glöm inte prenumerera på min kanal så du inte missar något! 
Ha det så bra! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress