26 januari 2017

LOPPISFYND | OUTFIT

Allmänt

Vilken underbar dag idag! Solen har skinit och det har verkligen varit vårigt väder, det syns väl också på mitt kläd/sminkval? ;) Nej, jag har verkligen inte gått på stan i bara kavaj, men jag ville visa upp mitt nya loppisfynd! 
 
Vet ni den där personen som blir så jävla grumpy när de är hungriga? Jag är den personen.
I måndags efter jobbet skulle jag egentligen åka till Elins och äta något snabbt (för att jag inte hade ätit mycket på jobbet) och efter det skulle vi åka hem. Men planerna blev ändrade så jag var tvungen att gå runt på ett loppis i Vasa med mamma innan jag kunde åka till Elin. Flyg förbannad gick jag runt i affären och försökte att inte flippa skiten, så ser jag mitt i allt en riktig Noora kavaj. Hah, tänk er jag som är arg som satan och så hittar jag en kavaj som jag faktiskt tycker om... Det kom fortfarande rök ur öronen men sen när jag hade fått i mig något att äta var jag så nöjd över kavajen, den kostade ju bara 4€... Det är ju INGENTING. Jag fyndar aldrig något på loppis, så att jag nu en gång fyndade något medan jag just och just kept myself togheter var ju lite skrattretande.
Vad tycker ni om kavajen?
 
// What a wonderful day! It really feels like spring outside and that also shows on my wardrobe and makeup choice. But don't worry I haven't walked around like this the entire day. I just wanted to show off my latest bargain from the flea market.
 
You know that person who gets so grumpy because she's/he's hungry? That's me. 
Last monday I was going to go to Elin's place after work to eat something. But the plan got changed and I had to walk around the flea market with mom instead. I was so freaking pissed off, because I had eaten so little during the workday. And then I saw this beautiful jacket. With smoke coming out from my ears I tried it on and I really liked it. I didn't show any happiness over the bargain before I got something to eat though... But I only paid 4€ for the jacket, so it was definitely worth being hungry for!
What do you thing of the jacket?
 
Body - Cheap Monday // Purse - Borse In Pelle // Jeans - Lee // Shoes - Pieces
Lena

Snygg !

Svar: Tack så mycket! :)
Isabel Bjon

Karin

Jag älskar loppis. Jag älskar second hand. Man kan hitta precis vad som helst. Kända märken, ovanliga kläder och sådant man inte ens vet vad det är men ändå bara måste ha haha x) Kavajen är jättejättefin!!!

Svar: Haha, jag brukar tyvärr inte hitta några saker på loppis. Men det var ju kul att jag för en gångs skull gjorde det! :D Tack så mycket!
Isabel Bjon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress