2 januari 2017

2017, HERE I AM!

Allmänt

Jag känner att 2017 kommer vara ett bra år. NEJ, jag ska GÖRA 2017 till ett bra år! Jag vill kunna säga "Vilket jävla bra år!" när det då byter år till 2018. Jag vill vara med om massor med saker och jag kommer sätta mitt välmående först. Jag har nu under 2016 inte mått så bra, jag har inte orkat leva mitt liv. Nu låter det ju ganska brutalt, men under 2016 var min största prioritering ingenting. Ungefär 70% av tiden jag var vaken kollade jag netflix och åt mat. Jag känner att jag måste ta mig ur det, göra något intressant, göra saker jag tycker om och nu är tiden att göra det! Jag ska göra mig själv fullständigt glad. 
 
 
Det jag kommer göra under 2017 är att fokusera på mina sociala medier, bloggen och youtube speciellt. Jag ska göra det till mitt fulltidsjobb, för det här är enda tiden jag har att fokusera på just det. Sociala medier är något jag har hållit på med sedan lågstadie åldern och hur mycket jobb det än är, kan jag aldrig lämna det bakom mig. Bloggen är jag. Bra blogg = Bra Isabel och the other way around. 
Jag kommer framöver försöka posta 2 blogginlägg om dagen. 1 blogginlägg som är ett helt vanligt vardags inlägg där jag berättar om min dag, för det tycker mina läsare om mest. Sen ska jag också skriva ett inlägg som kan vara personligt, det kan vara tips, smink, kläder, jaa lite vad som helst. Dessutom kommer jag också försöka filma 2 videor i veckan till min youtube kanal och jag har dessutom börjat fundera på att göra videor på engelska, vad tycker ni om det?
Ni får helt enkelt följa med på min resa under 2017 för att se hur jag och mina sociala medier utvecklas. 
Ha en bra fortsättning på det nya året! <3
 
 
Anonym

Va är det fö skor elin har där på nyårsbilden?:D skulle gärna se mera bilder på dom eller var är dom köpta?:)

Svar: Jag frågade henne och hon svarade att de var från Nelly, NLY shoes antagligen. :-)
Isabel Bjon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress