Något jag har hållit på med ganska aktivt ett år är Youtube. Till en början var det en del av min blogg, där ni kunde se och lyssna på mig istället för att läsa mina inlägg. Det var personligare än bloggen och för varje video tyckte jag mer och mer om det. Men ju mera jag fokuserade på youtube och desto flera youtube videor jag lade upp på min kanal, ju mera negativ respons fick jag. Trots det har jag fortsattit med mina videor och utvecklats också. 
Men något jag tänkte på idag när jag svarade på kommentarer på youtube var "varför får inte jag göra det jag vill och lyckas med det?". Jag tror inte att jag är någon stor youtube-stjärna, för det är jag definitivt inte. Jag har en liten kanal, lite antal prenumeranter och några hundra till några tusen visningar på mina videor. Men jag har aldrig fattat varför så många känner ett behov att trycka på dislike knappen på mina videor eller kommentera något negativt om dem?
OK, om du inte gillar min youtube kanal, jag kan inte vara allas cup of tea, det förstår jag. Men varför dislikea då? Varför fortsättningsvis kolla på mina videor och fortsätta dislikea dem om du inte tycker om dem? Vad får DU utav det? När jag kollar på andras kanaler och jag inte gillar innehållet eller att jag inte klickar med personen eller personens videor, inte kommenterar jag negativa saker eller dislikear deras videor då? NÄ, jag slutar klicka på deras videor. För de är inte min cup of tea.
 
 
Bästa citatet som finns på youtube är när Manny Mua säger i början av ALLA hans videor "If you don't like me please don't fucking watch it!" och det samma gäller er! Varför ska folk sprida negativitet, när du bara kan låta det vara? Kan någon förklara grejen med det? 
 
Jag accepterar gärna kritik om mina videor, som gör att jag kan utvecklas med youtube. Men en dislike berättar ingenting för mig, för jag vet inte vad du förväntar dig istället. 
 
Jag har ju dock frågat i några videor om ni vill ha flera engelska videor och sagt att ni isåfall skulle gilla eller ogilla. Då tog jag emot er kritik och eftersom majoriteten inte ville kolla på mina engelska videor, så skapade jag en ny kanal. För jag ÄLSKAR att göra videor på Engelska! Jag kanske inte är världens bästa på språket, men jag får underbara kommentarer av andra Engelska youtubers och det gör mig så glad! Det känns dessutom som att jag kan utvecklas mera på den kanalen än på min svenskspråkiga.
 
Jag älskar att göra videor på Youtube och några dislikes och negativa kommentarer kommer aldrig att stoppa mig från att göra det jag gillar! Om du inte gillar mig, min blogg och mina youtube kanaler - GOODBYE! Det är det enda jag har att säga. Sluta sprida negativitet, det berättar mera om dig än mig.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress