28 februari 2017

UPPE MED TUPPEN

Allmänt

Ursäkta att bloggen har legat tom under helgen och i början av veckan. Men jag har helt enkelt inte haft orken att slänga in ett dåligt inlägg på bloggen. Fokuserar hellre på kvalitét än kvantitet. Men jag kan berätta kort vad som har hänt de senaste dagarna.
FREDAG: Fredagsmys med Harry Potter
LÖRDAG: Utekväll med Ella och hennes vän Camilla
SÖNDAG: Ett tips: kolla inte HP and the order of the pheonix när du har morkkis.
MÅNDAG: Jobb + började kolla en ny serie, Salem.
 
Idag har jag dock bara tagit det lugnt, kände att jag behövde vila upp mig och jag har inte varit på världens bästa humör heller. Har så lätt att bli nedstämd och tårarna bara rinner för det minsta lilla just innan jag ska ha mens.
På eftermiddagen sprang jag ´dock på några ärenden, men sedan det har jag varit hemma och kollat serier. Ska nämligen jobba Ons - Fre denna vecka vid DL software, så det var ju kanske bäst att stannade hemma och vilade upp mig då. :-) Jag ska under dessa dagar bo hos Elin. Jag tycker det är så roligt att jag slutar jobbet när hon börjar sitt jobb, så vi ses inte egentligen före vi går och sover (eller åtm jag). Ganska bra egentligen, vi är inte i vägen för varandra då hah! :-D Men det skulle ju vara roligt att spendera lite tid med varandra också, träffas ju bara några gånger i månaden nu för tiden. Men det hinner vi tyvärr inte göra denna gång!
 
Här har ni soluppgången i Måndags när jag och pappa styrde kosan mot Vasa. Det var kallt som fan ute, men otroligt vackert!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress