Alltså att vakna upp till strålande sol är nog det bästa som finns! När jag vaknade upp i morse fixade jag lite frukost åt mig och började med detsamma redigera vloggen som jag filmade igår. Det kommer att vara en vlogg samt en liten get to know me tag på den nya engelska kanalen Me, myself & Isabel. Videon kommer upp senare ikväll, så gå in och prenumerera så du inte missar när den kommer ut! 
 
När jag hade redigerat klart videon så gick jag och mamma till gymmet och där fokuserade jag för det mesta på biceps, triceps och bröst. Det märktes verkligen att jag inte tränat de musklerna på länge. Vikterna som jag använde var faktiskt pinsamt låga... Men nog ska vi bygga upp lite muskler på den här tjejen innan det blir sommar!
Efter gympasset gick vi och handlade lite lunch. Jag åt rökt lax med spenat och en smoothie gjord av kvarg, hallon, blåbär, jordgubb, banan, spenat och lite vatten, gott och nyttig! Men jag har lite cravings på lite kolhydrater också... Så jag kommer väl högst troligen äta ett rostabröd eller fem om en liten stund :) Glutenfria då såklart! 
 
Ha en fin dag! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress