Varje Måndag (eller tisdag) så planerar jag vad jag ska ha för innehåll på bloggen och på min youtube kanal under veckan. Det är så svårt att tänka ut vad man ska skriva för typ av inlägg när man känner att man måste publicera ett. Därför är det bra att planera ut hela veckan då man väl har motivation och inspiration. Då kommer sannolikheten att du publicerar inlägget vara större och dessutom kommer inlägget ha ett bättre innehåll! :) 
Klart det finns dagar då man hoppar över ett inlägg eller två, men då är det bara att ta nya tag nästa dag! Rekommenderar detta till alla som jobbar med sin blogg/youtube-kanal, PLANERA! 
 
Här under ser ni hur min vecka kommer se ut. När jag skriver upp vilka inlägg och videor som ska publiceras/skrivas/filmas så skriver jag in det i min kalender, väldigt simpelt och stilrent. Men jag tänkte att jag skulle göra ett litet schema åt er så det ser lite intressantare ut. Men jag blev tyvärr inte alls nöjd med den och bilden är för liten :(
Det tog förfan 1h att göra det här jävla schemat... What a waste!
 
P.S. Till alla er som är aktiva bloggläsare så rekommenderar jag att skaffa bloglovin' och följa mig där! Där kommer alla inlägg upp som de bloggare du följer publicerar, hur praktiskt är inte det? Jag använder denna hemsida varje dag och den är verkligen det bästa som finns, så skriv in din mail nedanför för att börja följa mig där ehheh ;)
 
Yvonne

Yes, vilken bra idé! Jag har verkligen varit trög med bloggandet på sistone... jag har bestämt att det inte ska få bli nån stress, men... Varje dag kommer jag på uppslag att skriva om, men jag har inte ens kommit mig för att skriva ner dem i mitt bloggidéhäfte. Vi får se om jag får fart på bloggandet igen nu!

Svar: Det är verkligen ett bra tips att planera upp dagarna och innehållet på bloggen. Men som ja sa i inlägget lyckas det ju inte alltid. Ibland kan man ha 0 motivation och inspiration, men då är det bara att göra ett nytt försök igen nästa dag! :)
Lycka till!
Isabel Bjon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress