Jag har i flera veckor nu sökt efter en bra laptop som var en "billigare" modell, men som ändå passade mig. Jag behövde en dator som jag lätt kunde ta med mig över allt och som klarar av video- och fotoredigeringsprogram. Till sist frågade jag min kollega på DL software som faktiskt kan typ allt om datorer och han rekommenderade LENOVO IDEAPAD 710S I5 13.3". Jag beställde datorn från veikonkone seriöst igår och nu på eftermiddagen leverade de den till dörren. Plus poäng till Veikonkone!! Nu kan jag i alla fall blogga var jag än är, liggandes i sängen eller nere i södra Europa.
 
Hörni alltså jag är så glad att jag skrev inlägget om IBS igår! Det kändes verkligen som a weight lifted off my shoulders. Började må bättre med det samma! Även om vissa inte tyckte om mitt inlägg, så är jag så otroligt tacksam för era underbara kommentarer och meddelande! Jag känner mig inte längre ensam med mina problem och det gör allting så mycket lättare. Jag vill också tacka för alla tips för hur jag ska tackla min IBS, uppskattar det så jävla mycket! <3
 
Det är verkligen en terapi att få skriva av sig ibland, jag rekommenderar verkligen att göra det! Jag tror att det var orsaken till att så många skrev om sin sjukdom i kommentarsfältet. Bara för att skriva av sig helt enkelt och för att berätta det till någon som förstår en #IBSbloggterapi. 
Om ni någon gång behöver en vän eller whatever att tala om IBS med, så är det bara att skicka ett meddelande på facebook. För ibland måste man bara tala med någon som förstår sin situation! :) 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress