Hej, ursäkta för att min uppdatering på bloggen har varit skit. Men jag har känt mig riktigt off denna vecka, vet inte varför. Så jäkla skrattretande att jag skrev på bloggen hur jag planerar mitt innehåll på bloggen och youtube, och så klarar jag inte av att hålla det heller. Men ibland blir det bara så. Förhoppningsvis är uppdateringen bättre nästa vecka!
Fick dessutom typ matförgiftning eller något igår. Elin har varnat mig hundratals gånger att man MÅSTE koka utländska frysta bär innan man äter dem. Men mitt svar har alltid varit "Nå jag tål nog allting, itt ha jag fått na biverkningar åv e förr." och Elin svarade ungefär "Vänt bara!". Och igår var då dagen då jag blev matförgiftad av utländska bär, lucky me. Eller åtminstone tror jag att det var det.
 
Idag ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att matförgiftningen är borta! Vet dock inte om jag vågar åka till jobbet imorgon. Jag har inte haft några biverkningar från matförgiftningen idag (ännu), men det kan nog vara riskabelt att åka till jobbet. Men vi får se. Hoppas ni hade en bättre helg än jag!
 
 
JUNITJEJ

Tack för tipset!

Svar: Varsågod! ;-)
Isabel Bjon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress