En av mina populärare inlägg här på bloggen är DR. DENIM - HISS ELLER DISS som jag skrev för 2 år sedan. Där skrev jag för- och nackdelarna till att köpa och äga ett par Dr. Denim byxor. Jag skrev också om att jag var fast i en ond cirkel, att jag fast än jag hatade Dr. Denim byxorna, köpte jag fortfarande ett par nya. Till sist visade jag Dr. Denim byxorna fingret och köpte ett par andra byxor i stället. 
I augusti fick jag min första lön från DL software och jag hade då redan bestämt mig att jag skulle investera i ett par nya byxor. Jag hade mina ögon på ett par Lee byxor, jag visste att de var av bra kvalitet, men jag visste också att 10% av min lön skulle gå till dem. Så jag gick in till Carlings i Vasa och hittade de perfekta Lee byxorna. Thight, hög midja, mycket stretch och ett ordentlig pris. Men jag hade bestämt mig, jag skulle köpa dem. Jag grät nästan när jag lag in kortet i kortläsaren. Men jag ångrar inte det en dag! Jag har haft dessa byxor ett halv år nu och jag har inte haft ETT problem med dem... De blir aldrig större/mindre i tvätten, de har inte gått sönder och byxornas färg har hållit sig.
 
Jag rekommenderar verkligen att köpa ett par Lee jeans. Även om de är på den dyrare sidan, så kommer ni fortfarande att spendera mera pengar på att köpa Dr. Denims under ett år. Nu är den onda cirkeln äntligen bruten!
 
Thank God for Lee.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress