Hej allihopa, hur mår ni idag? Jag har haft en ganska lugn början på dagen. Jonathan väckte mig halv 10 och i ungefär 2,5h låg jag i sängen, åt godis och chips som vi inte åt upp igår (Någon cheatday från den förbaskade fodmap dieten måste man ju ha!) och bara var. Fick till slut lust att träna lite. Har ju inte tränat på hela veckan när jag har jobbat och sovit i Vasa, så jag kände att jag behövde motionera lite.
Jag laddade ner appen 7 minutes workout för några veckor sedan och den ger verkligen en högintensiv träning! 30 sekunder övning, 10 sekunder paus, 30 sekunder övning o.s.v. i 7 minuter. Det kanske inte låter så svårt eller krävande, men testa på det! Är helt slut i kroppen och skakar... Hade nu inte ätit någon ordentlig frukost heller så jag presterade kanske inte så jävla bra, men nu har jag ätit en talrik med gröt där jag blandade i Vi-siblin (det enda sättet jag får i mig det...) och toppade med blåbär. Blåbären smakade dock väldigt skumma... Järniga.
 
Men jag ska hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite nu. Känns alltid som att man har mera motivation att "jobba" då man är ren och fräsch! :) Och med att jobba menar jag att svara och skicka mail och sedan att svara på era underbara kommentarer. <3
Ha en bra lördag! 
Bella

Vilket bra tips med appen, den låter grym!

Svar: Det är den också, prova på den! ;)
Isabel Bjon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress