Hej, hur har er dag varit? Min har faktiskt varit riktigt bra. :-) Började dagen med att stiga upp så tidigt som kl.6.00, jag skulle nämligen till DL software och jobba. Har börjat jobba där varje fredag nu igen och sedan i Juli kommer jag sommarjobba där på heltid, så kul! 
 
Varför dagen har varit så bra kan ni ju läsa på titeln! Vi hade nämligen ett lotteri av viner på jobbet idag. Man skulle alltså köpa en vinflaska för att delta, sedan delades priserna ut till 3 personer. Priserna var:
3. 1 flaska vin
2. 20% av resterande flaskor
1. Resten av flaskorna
Jag hade helt glömt bort att lotteriet skulle vara idag, så pappa for via alko på lunchen (som typ alla andra) och köpte varsin vinflaska så att vi skulle kunna delta. Jag var så excited för att delta, men jag visste dock att jag inte skulle vinna någonting. För jag vinner ALDRIG någonting. Men sedan när de drog lotterna, kom en kollega på tredje plats, jag på andra plats (var så jäkla glad över bara det) och sedan pappa på första plats!! Vi fick alltså ta med oss 11 flaskor vin hem. Alla skrattade över situationen och jag tror t.o.m. några trodde att jag fuskade när jag skrev lotterna. Men det gjorde jag inte! Så idag ska jag absolut njuta av åtminstone ett glas vinst. ;-)
 
Denhär bilden tog min kollega Patrik på mig efter att jag hade vunnit alla vinflaskor. Jag ser inte så värst snygg ut på bilderna, men jag tycker ansiktsutrycket beskriver ganska bra hur jag kände efter vinsten. xD
Felicia

Varför ett lotteri med viner? Haha galet! Ni kunde inte lotta ut något som är bättre för hälsan? ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress