För över ett år sedan började jag ha problem med magen, högst troligen IBS. Jag visste då inte vad jag hade för problem och försökte att leva så normalt som möjligt, men ibland gick det inte. Ur magproblemet utvecklades sedan ångest. Du kan läsa mera om det i detalj HÄR.
 
Varje gång jag hade magproblem, så ville jag bara gråta. Jag ville inte ha det här och jag visste inte hur jag skulle ta mig ur det. Så efter att jag lidit med magproblem och ångest i 1 år bestämde jag mig äntligen för att träffa en psykolog. Jag visste ju innerst inne vad jag skulle göra för att ta mig ur denna ångest, men jag kände bara att jag behövde någon att tala med. Efter bara 2 sessioner och 140€ senare kände jag mig mycket bättre. Men allt var inte tack vare att jag pratade med en psykolog. Jag lärde mig olika sätt att hantera mina rädslor och min ångest.
Jag började kolla videor om the law of attraction och då fattade jag liksom allt. Hur skulle jag kunna bli bättre, komma ur min ångest om jag bara låter mig själv bli påverkad av det? Det blir inte bättre av att jag gråter eller är ledsen. Jag måste bestämma mig för hur jag ska hantera situationen. Antingen gråter jag eller så försöker jag vara glad och uppskatta att jag inte har någon värre sjukdom. I samband med att jag började följa the law of attraction så började jag lyssna på mindfulness videor och faktiskt försöka utmana mina rädslor. Jag gick till gymmet på spinning med dålig mage, jag gick på en intervju fast jag trodde att jag seriöst skulle skita ner mig av nervositet. Men allt gick bra!
 
Min ångest är ju inte helt och hållet borta och det kommer den aldrig att vara. Men jag har lärt mig att hantera den och försöka vara positiv! Jag har t.ex. inga problem att åka till jobbet mera, klart jag är nervös. Men jag gråter inte mig till sömns längre, som har hänt måååånga gånger. Jag gillar platsen där jag jobbar och alla människor. Men förr kände jag att allting var ångestframkallande.
 
Så ett tips till alla er som har ångest, lär er om law of attraction och följ den! Börja med mindfulness och utmana dig och ditt sinne. Den enda personen som kan hjälpa dig ur din ångest, är dig själv.
 

P.S. Idag är sista dagen ni kan ställa frågor till min Q&A, du kan göra det genom att klicka HÄR.
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress