3 april 2017

MARCH SNAPSHOTS

Allmänt

OMG säger jag bara. Jag har inte haft en bra helg kan man lugnt säga. Jag har legat i sängen hela helgen och maraton kollat game of thrones. Mina humörsvängningar har varit sjukt dramatiska, jag har gråtit mig till sömns flera gånger och jag har haft så otroligt med cravings. Sånt man måste lida sig igenom som kvinna då man har mens. Sad but true. 
 
Men nu har jag i alla fall tillfrisknat ur den tillfälliga mens depressionen och jag har dessutom haft mycket att göra idag. Jag har varit till gymmet, sökt till skolor i både Finland och Sverige (skriver ett nytt inlägg om det senare) + så har jag ändrat om designen på bloggen, vad tycker ni? Blev så jäkla trött på den jag hade så jag bytte till en ny design, det är alltså en av blogg.ses designer. Men den är ännu inte klar och jag ska definitivt inte ha den där headern, allt är lite tillfälligt. :-) Men nu ska jag äta middag och sedan skriva de sista kommunalvalet i Jakobstad inläggen. Det är ju endast 6 dagar kvar tills det är dags att rösta!
 
Här kommer några random bilder från min kamera/mobil som jag har tagit i Mars. Är så excited över att de är April, summer I'm coming for u! <3
 
 
 
norrsken Emma

Fina foton

ha en fin måndag

Svar: Tack så mycket och detsamma! :)
Isabel Bjon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress