P.S. Glöm inte att ställa frågor till min Q&A video! Det kan du göra genom att klicka HÄR.

 
Nu kommer jag att dela med mig av information som jag inte delat med mig av här på bloggen. Jag ska nämligen på bilresa till Italien i sommar, kommer vara så roligt! Vi kommer dessutom att renovera lite i vår lägenhet (bl.a. piffa upp mitt rum samt lägga till en bastu). Men det är inte för vår skull, utan för köparnas skull. Vi ska nämligen sälja vår lägenhet i Jakobstad. Mamma och pappa söker efter lägenheter/hus i Vasa med omnejd atm, så de planerar nog att flytta. Men inget är 100% säker och jag vet inte alls om jag kommer hinna flytta med dem, eller om jag kommer sedan flytta till en studiestad om jag kommer in till någon skola, det får ännu ses.
 
Men på grund av att vi snart ska flytta + att jag ska på resa snart tänkte jag sälja några plagg som legat oanvända i garderoben hur länge som helst! Jag kommer dessutom sälja massor med andra plagg på loppis, som jag inte tyckta var tillräckligt fina för att lägga upp på internet. De plagg som jag inte får såld här kommer jag också lägga på loppis. Så om ni är intresserade av flera plagg, så berättar jag sedan vilket loppis vid har lagt kläderna på.
 
Här under kan ni se några av de plagg som jag säljer, du kan se alla plagg HÄR. Så klicka in på mitt tradera konto och köp! ;-)
P.S. Nummer 2 och nummer 8 är på auktion!
 1. Klänning - HÄR // 2. Paljettkjol - HÄR // 3. Klänning - HÄR // 4. Pälsjacka - HÄR // 5. Skjorta - HÄR // 6. Jeans - HÄR // 7. Sommarklänning - HÄR // 8. Paljettklänning - HÄR // 9. Jacka - HÄR
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress