I sommar är det första gången som jag får följa med bilresan till södra Europa. Tidigare har mamma och pappa åkt själv och broshan med en kompis, men nu kommer hela familjen åka ner till Italien och tillbaka. Jag är så excited för resan!! Jag har varit i flera olika länder i Europa, men jag vill se så mycket som möjligt under min livsstid, därför är en bilresa ett bättre alternativ än flyg. Vi har dessutom hyrt en villa i närheten av Neapel tillsammans med min farfar och hans sambo. Vi kommer att vara där den 17-24.6, alltså en hel vecka. Där kommer vi väl för det mesta bara ta det lugnt och ta ut semestern ordentligt. Men nog kommer vi väl åka in till Neapel och turista lite också någon dag. ;-)
 
Jag vill jättegärna ta med er på min resa till Italien och tillbaka. Ni kommer ju såklart få följa med mig i bloggen, men jag vill såklart vlogga lite också!  Själva voggandet kommer vara hundra gånger bättre än förra året, det ska jag se till! Men eftersom denna resa kommer hålla på i 2-3 veckor så kommer det vara lite svårt att vlogga varje dag. Därför tänkte jag att ni ska få bestämma hur mycket jag ska vlogga där! 
 
Bara genom att svara på några frågor här under kommer ni hjälpa mig så otroligt mycket! :-)
 
Hej, hur har er dag varit? Min har faktiskt varit riktigt bra. :-) Började dagen med att stiga upp så tidigt som kl.6.00, jag skulle nämligen till DL software och jobba. Har börjat jobba där varje fredag nu igen och sedan i Juli kommer jag sommarjobba där på heltid, så kul! 
 
Varför dagen har varit så bra kan ni ju läsa på titeln! Vi hade nämligen ett lotteri av viner på jobbet idag. Man skulle alltså köpa en vinflaska för att delta, sedan delades priserna ut till 3 personer. Priserna var:
3. 1 flaska vin
2. 20% av resterande flaskor
1. Resten av flaskorna
Jag hade helt glömt bort att lotteriet skulle vara idag, så pappa for via alko på lunchen (som typ alla andra) och köpte varsin vinflaska så att vi skulle kunna delta. Jag var så excited för att delta, men jag visste dock att jag inte skulle vinna någonting. För jag vinner ALDRIG någonting. Men sedan när de drog lotterna, kom en kollega på tredje plats, jag på andra plats (var så jäkla glad över bara det) och sedan pappa på första plats!! Vi fick alltså ta med oss 11 flaskor vin hem. Alla skrattade över situationen och jag tror t.o.m. några trodde att jag fuskade när jag skrev lotterna. Men det gjorde jag inte! Så idag ska jag absolut njuta av åtminstone ett glas vinst. ;-)
 
Denhär bilden tog min kollega Patrik på mig efter att jag hade vunnit alla vinflaskor. Jag ser inte så värst snygg ut på bilderna, men jag tycker ansiktsutrycket beskriver ganska bra hur jag kände efter vinsten. xD