26 september 2016

VACKRA VASA

Allmänt

Hejsan på er alla! Hur har er dag varit? Min har varit ganska bra! Vädret i Vasa har varit verkligen toppen, 18 grader kan man ju inte klaga på? ;) Höll dock på och svettades ihjäl med polo, läderjacka och hösthalsduk när jag stod i solen och väntade på bussen efter jobbet och ännu värre var det i bussen, herregud höll på att dö! Tur som var är det bara en typ 5 minuters busstur, så man hann inte dö eller svimma ehehe.
När jag steg av bussen vid rewell center så tog jag några foton (som ni ser här under) för miljön var så otroligt vacker! Älskar verkligen Vasa och inom en vecka kan det hända att jag också blir Vasabo! På fredag får jag reda på om jag får fortsätta jobba på DL software och om jag får det flyttar jag med det samma in i min drömlägenhet. Jag har nämligen hittat en lägenhet som är en dröm och som också har ett dröm pris, men så länge man älskar lägenheten kan man nog leva på knäcke bröd en kväll eller två, eller hur? ;) Jag kommer såklart att berätta här på bloggen sedan hur det ser ut när jag fått veta mer information. Men jag är så jävla taggad på att flytta till denna lägenhet så det skulle verkligen vara så ledsamt ifall jag inte skulle få möjligheten att hyra den. :'( HOPPASHOPPASHOPPAS! Hoppas ni håller tummarna för mig också! Det kommer bli så roligt och såklart kommer ni följa med mig i flytten (om den händer) och så kommer ni ju såklart få se massor med videor och sånt, ååååh vad taggad jag är!!!
Nu ska jag hoppa i duschen, städa lite här hos Elin och sedan kolla lite serier, MYS! Ha en trevlig fortsättning på kvällen! :-*
 
 
 
Hejsan! Hur länge sedan var det inte som jag publicerade en facelook här på bloggen?! Måste ju vara sjukt länge sedan! Ikväll ser jag i alla fall ut så här. Guld/bronziga ögonlock med en winged eyeliner som tog forever att fixa till (och ser ännu inte tillräckligt bra ut), sen på huden har jag bronzat den, lagt rouge och även highlighter (har just börjat använda det). På läpparna har jag ett orange/rosa läppstift som luktar gudomligt! (+andra produkter som användes i denna look var primer, foundation, puder, maskara och ögonbrynsfärg) Och voila, här har ni facelooken:
 
 
 
 
Här kommer ytterligare en ny video på min youtube kanal, thumbs up eller? ;) I denna video så kommer ni få följa med mig på en liten körtur i jeppis. Dessutom kommer ni att få vara min nyaste bästis, eftersom jag berättar MASSOR med personliga saker. I videon säger jag att jag vill att min blogg och youtube ska vara mera personlig, att bloggen och youtube-kanalen ska vara JAG. Jag vill verkligen att ni läsare och tittare har något att relatera till och jag hoppas ni framöver kan göra det. :)
 
Om ni tycker om denna video gilla, kommentera och prenumerera gärna. PS de som orkar se till slutet förtjänar applåder!