OMG sista Oktober idag... Är inte alls beredd på vintern :s Men det ska vi inte tala om, utan jag ska berätta lite mera specifikt om helgen och visa upp lite bilder vi tog med kameran, som jag har redigerat sönder med picmonkeys halloween teman haha.
 
 
FREDAG: 
Jag spenderade hela dagen hos Elin medan hon var och jobbade och när hon kom hem for vi nästan direkt in till stan och handlade lite mat och dricka. När vi sedan kom hem började vi sminka oss och det var ju inte en 20-minuters sminkning. Vi höll på någon timme medan vi drack lite drinkar och mitt i allt var klockan 9 och vi var färdigt fixade. Vi drack lite till och tänkte att vi skulle vara ut i tid, så vi drog in till stan (Vasa) runt halv 11. Men vi var inte alls ut i tid, vi blev tvugna att köa i 2 TIMMAR till Ollis! (Slog dock inte rekordet på 3,5h som jag stod i kö på vappen, själv) När vi väl var inne kände jag mig som en bitter snögubbe. En drink tog vi och efter någon timme var humöret på topp igen, då var det dags för dans! När vi sedan fick enough drog vi till Hesburger efter lite fyllekäk. 
 
 
LÖRDAG: 
På lördagen gjorde vi typ ingenting, vi städade lite i lägenheten och chillade för det mesta. På eftermiddagen började Elin laga sig klar för kent konserten hon skulle på och när hon var klar for vi med hennes familj till Spices och åt middag. Sen var jag själv i hennes lägenhet och myste, hann kolla 2 filmer innan jag gick och lade mig.
 
SÖNDAG: 
Inget, mat, sims, sims, sims, mat, sims, säng.
 
Det var allt för denna helg, hoppas ni hade en rolig halloween helg och berätta gärna vad ni klädde ut er till! :) Ha det så bra, puss! <3
 
 
Hallåj, det har varit lite tomt här på bloggen under helgen, men jag har haft 0 motivation eller inspiration att skriva ett blogginlägg, men nu är det dags! Som alla vet har det ju varit halloween denna helg och såklart har jag firat den också! Jag har spenderat hela helgen i Vasa tillsammans med Elin och i fredags for vi till Ollis efter vi hade sminkat oss i flera timmar. Jag bestämde mig för att sminka mig till ett lejon med leopard jumpsuit ahahha. Jag blev 100% nöjd med sminket och det blev även Elin med hennes. Elins smink var inspirerad av Miss Ives (en karaktär i Penny Dreadful) possession av en demon, hur hon ser ut får ni dock se först på måndag. Jag åker hem först då och då kan jag importera och redigera bilderna jag tog med kameran. :) Som sagt for vi ju till Ollis, men vi blev tvugna att stå 2h i kylan för att slippa in vilket definitivt inte var värt de!!! Men vi tog nu varsin drink och dansade lite och till slut bestämde vi att det var dags att hämta lite mat åt oss och sedan gå hem och sova. Det var den kvällen, berättar mera imorgon! Ha det så bra <3
 
 
 
Eftersom det idag är torsdag tänkte jag dela med mig hur jag har sminkat mig de senaste åren. Att få titta på hur förfärligt man sminkade sig som 15-åring är väl allas dröm eller? Haha. 
 
FEBRUARI 2012
Tunna ögonbryn och pannluggen fast med ett spänne nära örat var ju ett måste när man var 15 år. Men till sminket så hade jag ändå helt ok foundation, allt för mörkt puder dock. Kajal i vattenlinjen, eyeliner, skimrig ögonskugga, 30000 lager maskara och såklart pricket över i:et, lite foundation på läpparna.
 
MARS 2013
Ögonbrynen slutade jag plocka ett tag, på bra och dåligt. Med sminket ändrades inte mycket, slutade använda kajal i vattenlinjen och började använda rouge och läppstift. But let's talk about those brows, like woooaaw, on point, fab. 
 
AUGUSTI 2013
Kort och rött hår, passade inte riktigt mig. Men jag började experimentera lite mera med smink och det är helt ok, allt förrutom ögonbrynen, men de blir bättre. Maskaran jag använde där måste ha varit min favorit Dior maskara, behöver den! Hade helt otroligt vackra fransar när jag hade den!
 
MAJ 2014
Nu började jag se mera ut som jag idag, det här är ju bara 2,5 år sedan. Här fokuserade jag på en mera naturlig sminkning med lite ögonskugga, eyeliner och maskara. Här började jag även med contouring. Men alltså ögonbrynen är as sharp as våra köksknivar och inte på ett bra sätt.
 
NOVEMBER 2014
Nu började jag verkligen experimentera med makeup och på ett bra sätt. Hade en ny makeup look varje helg. Ögonbrynen är ju inte on point ännu, men that eyeliner tho! Om jag skulle kunna göra en winged eyeliner som på bilden just nu skulle jag skrika av lycka. Dock borde jag väl tagit det en aning lugnare med contouringen än på bilden haha, var ju definitivt inte så brun irl.
 
APRIL 2015
Under vintern 2015 började jag få ordentligt med finnar i hela ansiktet och jag hade verkligen svårt att täcka dem. Sminket blev dock bara bättre hela tiden, även om finnarna förstörde väldigt mycket!!! Arggh... Ögonbrynen var dock på bättringsväg!
 
NOVEMBER 2015
Finnarna blev bättre under sommaren och det blev sminket också. Contouringen ser supernaturlig ut tillsammans med rouget. Väldigt naturlig ögonskugga och over all ser det helt ok ut, kanske lite mera puder hade gjort tricket.
 
MAJ 2016
Har hade jag börjat äta p-piller och då började finnarna försvinna, så skönt! Men nu är jag 100% nöjd med sminkningen, speciellt ögonbrynen. Någon slags färg på läpparna skulle vara ett +.
 
SEPTEMBER 2016
Så här brukar mitt smink se ut nu för tiden, har till och med börjat använda primer och highligher. dessutom har börjat bakea ansiktet så sminket håller sig på plats! 
 
Hoppas ni tyckte om inlägget och glöm inte att rösta på mig i galan 2016 om du tycker jag förtjänar det, du kan rösta tills imorgon kl. 21.00! Klicka HÄR för att komma till nomineringen.