COUNTDOWN TILL JULKALENDERN: 4 DAGAR!
Glöm inte att gilla min facebook sida (HÄR) eller prenumerera på min youtube kanal (HÄR) för att inte missa någon video eller tävling i min julkalender.
 

Alltså det är redan 1 vecka sedan Galan 2016 hölls och jag vill tillbaka! Jag hade en så otroligt rolig kväll, om ni har möjlighet att åka nästa år ska ni definitivt göra det! Du behöver inte vara en sociala medier freak för att åka på galan, ta med dig din bästa vän och njut av kvällen bara! 
Eftersom jag idag fick hem min studiolampa som jag hade beställt, så var jag överlycklig och ville testa den såklart. Så jag tänkte varför inte göra en recreation på min makeuplook från galan? Jag har inte gjort något skönhets relaterad inlägg på sjukt länge, så här får ni nu se hur jag fixade till min makeup förra lördagen.
 
 
1. Såklart börjar vi med primer, jag använder beautyuk prime fx foundation primer som jag applicerar där jag är lite oljigare och sedan Nivea men after shave balm i resten av ansiktet.
 
2. Till foundation använder jag L'ORÉAL paris true match i färgen 2.N Vanilla, jag applicerar foundationet med en svamp från kicks.
3. Sedan använder jag NYX mineral matte finishing powder som jag applicerar under ögonen, på näsan, hakan och på x antal finnar i ansiktet. Använder samma svamp som tidigare.
 
4. Till ögonbrynen använder jag Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade i färgen taupe och Seppäläs the perfect eyebrow kit i 01. 
 
5. Borstar bort all puder.
6. Jag kommer att använda ögonskuggorna från nude tude paletten från the balm. Jag börjar med att applicera skuggan sultry i globlinjen.
7. Jag lägger sedan skuggan selfish på hela ögonlocket och på nedre fransraden.
 
8. Jag använder sedan en kajal från Lancome vid namnet Le Crayon Khol 01 Noir, som jag applicerar i vatten linjen och svagt på övre fransraden.
9. Jag suddar ut kajalen på vattenlinjen med skuggan serious.
 
10. Till maskara använder jag ju såklart min favorit maskara, L'ORÉAL paris volume million lashes excess.
 
11. När jag contourar använder jag Bahama mama från the balm och applicerar den på kindbenen, under käkbenen och i pannan. 
 
12. Till puder använder jag samma som jag bakeade med, men applicerar den över hela ansiktet med en puderborste.
13. Till rouge använder jag en mystisk en som har tappat sitt lock, men jag tror att den är från L'ORÉAL paris.
14. Jag applicerar sedan skuggan stand-offish som highligher på kindbenen, under ögonbrynet, har ingen aning vad det heter, men där brevid ögat haha :) och sen ovanför läppen.
15. På läpparna använder jag Dose of colors i färgen 102 och essence i färgen 06.
 
AND VOILA!
 
Emelie Karlsson

Vad fin du är utan smink!!!

Svar: Tack så mycket kära du! :)
Isabel Bjon

Anonym

brynbenet heter det haha. Så snyggt med dom nya studio ljusen, man ser ju verkligen skillnaden.

Svar: Hah ja de också, men menade "the inner corner", kan inte alls dessa ord på svenska, kollar typ bara på engelska makeup tutorials! :D Tack så mycket, det var verkligen en bra investering!
Isabel Bjon

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress