30 november 2016

ÅNGEST PÅ EVENT

Allmänt

Alltså de här senaste dagarna har jag varit en berg-o-dal bana. Jag har haft en sådan grym ångest, men sedan har jag varit hur glad som helst. Troligtvis beror det här på PMS som vanligt. Igår hade jag en sådan ångest så jag bara ville ligga under täcket, gråta en tår eller två och sova. Jag ville inte stiga upp, redigera videor och framför allt inte gå på ett event. Jag kände mig som en ångestboll, hur får man bort ångest då? Jaa-a hörni... Om jag skulle ha svaret på den frågan.
Eventet var en liten VIP-öppning för den nya affären Zizzis på storgatan 15, där säljs bland annat kläder, väskor och nostalgikort. Jag var jätte excited över att få åka på öppningen när jag fick inbjudan på helgen, men just igår var det nog det sista jag ville gå på. Men jag var bestämd, jag skulle gå på det här eventet, även om jag måste dricka en skvätt cognac för att ens försöka åka iväg. 
Till sist var jag och Ella på öppningen, vi blev bemötta av trevliga Cecilia Löfholm och så gick vi ett par varv runt den lilla butiken. Jag mådde inte bra fast jag hade tagit mig till eventet, jag hade fortfarande ångest, men jag var glad över att jag tog mig dit. Efter en stund serverades det lite smått och gott och till det skumppa, jag kunde inte äta för en stund, när jag har ångest och stress verkar inte min mage vilja ha något alls. Så jag drack skumppa och tvingade mig i något smått. Till sist var jag uppe i mitt tredje glas skumppa och jag började känna mig bekväm och glad, jag kunde stoppa i mig mat utan att kroppen sa emot och hela omgivningen verkade mycket bättre. Efter en timme, hade jag och Ella druckit åtminstone 5 skumppa glas och då var evenemanget slut. Vi drog hem till mig med varsin goodiebag i handen, mätta, fulla och belåtna. Alkohol är ju definitivt inte ett bra sätt att dämpa ångest på, men jag mådde nog fan mycket bättre efter dom där skumppa glasen! 
 
Tack så mycket för ett trevligt evet!
 

IMORGON BÖRJAR ÄNTLIGEN JULKALENDERN! GLÖM INTE ATT GILLA MIN FACEBOOK-SIDA (HÄR) SÅ DU INTE MISSAR NÅGRA TÄVLINGAR SOM ORDNAS I JULKALENDERN OCH GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBE KANAL (HÄR) SÅ DU INTE MISSAR NÅGON LUCKA!

 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress