30 november 2016

ÅNGEST PÅ EVENT

Allmänt

Alltså de här senaste dagarna har jag varit en berg-o-dal bana. Jag har haft en sådan grym ångest, men sedan har jag varit hur glad som helst. Troligtvis beror det här på PMS som vanligt. Igår hade jag en sådan ångest så jag bara ville ligga under täcket, gråta en tår eller två och sova. Jag ville inte stiga upp, redigera videor och framför allt inte gå på ett event. Jag kände mig som en ångestboll, hur får man bort ångest då? Jaa-a hörni... Om jag skulle ha svaret på den frågan.
Eventet var en liten VIP-öppning för den nya affären Zizzis på storgatan 15, där säljs bland annat kläder, väskor och nostalgikort. Jag var jätte excited över att få åka på öppningen när jag fick inbjudan på helgen, men just igår var det nog det sista jag ville gå på. Men jag var bestämd, jag skulle gå på det här eventet, även om jag måste dricka en skvätt cognac för att ens försöka åka iväg. 
Till sist var jag och Ella på öppningen, vi blev bemötta av trevliga Cecilia Löfholm och så gick vi ett par varv runt den lilla butiken. Jag mådde inte bra fast jag hade tagit mig till eventet, jag hade fortfarande ångest, men jag var glad över att jag tog mig dit. Efter en stund serverades det lite smått och gott och till det skumppa, jag kunde inte äta för en stund, när jag har ångest och stress verkar inte min mage vilja ha något alls. Så jag drack skumppa och tvingade mig i något smått. Till sist var jag uppe i mitt tredje glas skumppa och jag började känna mig bekväm och glad, jag kunde stoppa i mig mat utan att kroppen sa emot och hela omgivningen verkade mycket bättre. Efter en timme, hade jag och Ella druckit åtminstone 5 skumppa glas och då var evenemanget slut. Vi drog hem till mig med varsin goodiebag i handen, mätta, fulla och belåtna. Alkohol är ju definitivt inte ett bra sätt att dämpa ångest på, men jag mådde nog fan mycket bättre efter dom där skumppa glasen! 
 
Tack så mycket för ett trevligt evet!
 

IMORGON BÖRJAR ÄNTLIGEN JULKALENDERN! GLÖM INTE ATT GILLA MIN FACEBOOK-SIDA (HÄR) SÅ DU INTE MISSAR NÅGRA TÄVLINGAR SOM ORDNAS I JULKALENDERN OCH GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBE KANAL (HÄR) SÅ DU INTE MISSAR NÅGON LUCKA!

 
 
 

COUNTDOWN TILL JULKALENDERN: 4 DAGAR!
Glöm inte att gilla min facebook sida (HÄR) eller prenumerera på min youtube kanal (HÄR) för att inte missa någon video eller tävling i min julkalender.
 

Alltså det är redan 1 vecka sedan Galan 2016 hölls och jag vill tillbaka! Jag hade en så otroligt rolig kväll, om ni har möjlighet att åka nästa år ska ni definitivt göra det! Du behöver inte vara en sociala medier freak för att åka på galan, ta med dig din bästa vän och njut av kvällen bara! 
Eftersom jag idag fick hem min studiolampa som jag hade beställt, så var jag överlycklig och ville testa den såklart. Så jag tänkte varför inte göra en recreation på min makeuplook från galan? Jag har inte gjort något skönhets relaterad inlägg på sjukt länge, så här får ni nu se hur jag fixade till min makeup förra lördagen.
 
 
1. Såklart börjar vi med primer, jag använder beautyuk prime fx foundation primer som jag applicerar där jag är lite oljigare och sedan Nivea men after shave balm i resten av ansiktet.
 
2. Till foundation använder jag L'ORÉAL paris true match i färgen 2.N Vanilla, jag applicerar foundationet med en svamp från kicks.
3. Sedan använder jag NYX mineral matte finishing powder som jag applicerar under ögonen, på näsan, hakan och på x antal finnar i ansiktet. Använder samma svamp som tidigare.
 
4. Till ögonbrynen använder jag Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade i färgen taupe och Seppäläs the perfect eyebrow kit i 01. 
 
5. Borstar bort all puder.
6. Jag kommer att använda ögonskuggorna från nude tude paletten från the balm. Jag börjar med att applicera skuggan sultry i globlinjen.
7. Jag lägger sedan skuggan selfish på hela ögonlocket och på nedre fransraden.
 
8. Jag använder sedan en kajal från Lancome vid namnet Le Crayon Khol 01 Noir, som jag applicerar i vatten linjen och svagt på övre fransraden.
9. Jag suddar ut kajalen på vattenlinjen med skuggan serious.
 
10. Till maskara använder jag ju såklart min favorit maskara, L'ORÉAL paris volume million lashes excess.
 
11. När jag contourar använder jag Bahama mama från the balm och applicerar den på kindbenen, under käkbenen och i pannan. 
 
12. Till puder använder jag samma som jag bakeade med, men applicerar den över hela ansiktet med en puderborste.
13. Till rouge använder jag en mystisk en som har tappat sitt lock, men jag tror att den är från L'ORÉAL paris.
14. Jag applicerar sedan skuggan stand-offish som highligher på kindbenen, under ögonbrynet, har ingen aning vad det heter, men där brevid ögat haha :) och sen ovanför läppen.
15. På läpparna använder jag Dose of colors i färgen 102 och essence i färgen 06.
 
AND VOILA!
 
 
Alltså hörni det är endast 5 dagar kvar tills min youtube julkalender börjar! Hur excited är ni? Jag är superdupermegamycket excited! Jag har lagt in mycket tid på att tänka igenom alla videor, kontakta företag, filma och redigera alla videor, såklart är ju inte alla filmade och redigerade ännu, men jag tror verkligen det här kommer att bli så jäkla roligt! Ni kommer att få se mig baka, göra DIY projekt, sjunga, vlogga, berätta historier - jaaa, hörni allt möjligt. Ni kommer att få se en video varje dag i 24 dagar. För att hålla koll på alla videor som kommer publiceras kan du klicka HÄR och prenumerera på min youtube kanal eller klicka HÄR för att komma till min nya officiella facebook sida där jag kommer posta alla videor och alla TÄVLINGAR/GIVEAWAYS som jag kommer hålla! Aaah hörni, jag dör lycklighets döden. Jag hoppas ni kommer att tycka om videorna lika mycket som jag har tyckt om att planera, filma och redigera dem åt er! :-*
 
Om ni inte sett några av mina videor, så kan ni ju kolla på mina tre senaste videor här under! :)