Datorn är något jag använder varje dag, den är säkert den mest använda elektronik saken (bra ord, väldigt passande, haha - men ni förstår) som jag använder. Men vad är det jag gör på datorn? Jo, det är nämligen så att jag har olika perioder där jag är beroende av en sak och efter ca. en månad så byter jag ut det mot något annat. T.ex. nu är jag helt beroende av the sims 3, jag har spelat det hela mitt liv, men jag har inte varit så aktiv dom här senaste åren. Utan jag spelar endast några månader i året och resten av året spelar jag inte alls. Och nu i April-Maj har det varit sims time of the month. Flera timmar har jag suttit framför datorn och spelat the sims, medan bloglovin' listan bara blivit längre och längre. Jag kan som inte fokusera på något annat när jag spelar, så jag har säkert över 100 stycken inlägg som väntar att bli lästa. Andra perioder kan jag vara helt fast i bloggläsandet, jag kan bara sitta och vänta på att ett nytt bloglovin' post ska poppa upp och medan jag väntar så kan jag gå igenom hela finlandssvenska bloggare gruppen på jakt efter något att läsa på. En tredje period kan jag vara helt beroende av netflix, jag kan sitta en hel dag och kolla serier, jag kan fast kolla en hel säsong på EN DAG, vilket inte alls är hälsosamt. Men när man väl fastnar för något, vad kan man göra åt det då? Det är inte lika lätt att tvinga sig ur soffan som man kanske tror... Sen sist men inte minst, Youtube. Jag skrev ju inlägget om mina favorit youtubers här på bloggen, men då var jag faktiskt inte i den perioden då jag var helt beroende av youtube, MEN I've been there and I've done that. Man bara ligger i sängen och klickar på video, efter video. Helt sjukt hur timmarna kan flyga förbi när man är på youtube... Men nu ska jag försöka ta mig ur the sims perioden, för den börjar typ ta över mitt liv.
Har ni också perioder där ni är beroende av något spel/hemsida/app m.m.? Och isf vilka? :D
 
 
För exakt en vecka sedan så ordnade Seppälä en VIP-kundkväll och såklart anmälde jag och Amanda oss till evenemanget. Vi två är alltid såna som gärna vill hitta på något och gärna något nytt, så evenemanget kom rikitgt perfekt! Vi städade upp oss lite extra, eller extra och extra, en basic svart klänning är väl inte så extra, men jag var ju somrigt klädd i det iskalla vädret iaf! :D Vi kom dit och började direkt gå runt och kolla på kläder för skojs skull, men såklart fastnade jag för några klädesplagg, vilket jag inte planerade... I slutet av kvällen köpte jag också dessa klädesplagg, med -40% rabatt hur skulle jag möjligtvis kunnat motstå det? Vid ena hörnet av lokalen serverades Roger's Coffee och såklart drack vi "lite". De hade nämligen en ny kaffeböna som vi fick prova på och jag blev helt kär! Tyvärr är jag koffein känslig så efter två koppar kaffe så kunde jag inte tala ordentligt, svettades och var lite snurrig i bollen. Kanske inte den bästa idén att ta en till kaffekopp haha... Och sen till höjdpunkten av evenemanget, snacksen. Nu for ju Amanda och jag inte dit för att endast sitta och äta, men det gjorde vi en stor del av kvällen. Och drack kaffe såklart, haha... Evenemanget var nu helt OK, jag hade inte så höga förväntningar, men jag hade åtm en trevlig kväll!
 
(That eyebrow tho)
halloj! Vilken bra dag jag har haft, eller vilka bra dagar. Jag har hunnit med så mycket idag eller mycket och mycket, det jag iaf har skjutit upp i flera veckor nu och ÄNTLIGEN är dom gjorda! Jag var nämligen förbi skolan och lämnade in några böcker till både lärare och skolbiblioteket (är inte så bra på att lämna in böcker, fråga stadsbiblioteket bara, haha). Sen for jag även till Jakobstads bilskola för att boka in andra skedet som jag skjutit upp i ett halvår nu och sist men inte minst var jag och kollade på skor som jag behöver till studenten och lyckligtvis hittade jag the one! 
 
Men anledningen varför dom här senaste dagarna har varit så bra är för att blogg.se äntligen publicerade artikeln om MINA 5 favorit-youtubers, kanske ni minns inlägget jag skrev om youtubers, om inte hittar ni inlägget HÄR. Men de kontaktade mig från blogg.se för några veckor sedan och frågade om de fick laga en artikel om just detta inlägg och jag blev ju såklart jätte lyckligt att de ens lag märke till lilla jag och min lilla blogg, så såklart tackade jag ja! Jag var ganska överraskad också eftersom jag lagade blogginlägget bara för att jag var utan inspiration och motivation att skapa något intressant inlägg, så jag skrev om det första och bästa som jag kom på och voilà! Och nu igår publicerades äntligen artikeln! Även fast det inte är så mycket skrivet om mig eller blogginlägget, så är jag så jäkla glad över att få synas på framsidan av blogg.se! Om ni vill läsa arikeln kan ni klicka HÄR.