Hejsan, vilken sjukt bra dag jag har haft idag! Näe, jag skojade bara. Min dag har faktiskt varit från helvete. Har haft så otroliga humörsvängningar, vet inte om det är pga vädret eller om det helt enkelt är hormonellt. Har inte alls känt mig på topp idag, har måstat tvinga mig själv att göra nödvändiga saker och har flippat över småsaker. Usch, känner mig riktigt hemsk :( Skulle egentligen ha en fullproppad dag och skulle träna benen, ringa samtal, skicka några meddelanden åt lärare, skriva några essäer och städa rummet. Men jag fick bara gjort de viktigaste sakerna.
 
Men nu slutar vi tala om något så negativt som mitt humör och min dag. Troligtvis är jag på bättre humör imorgon eller det hoppas jag iaf! Vi ska nämligen köra ner till Helsingfors för att sova där en natt och sen ska vi fara med båten ner till Tallinn där vi ska fira farfars 70-årsdag. Kommer säkert vara trevligt, men efter förra båtresan så är jag nog lite obekväm med att fara med båt. Och då ska jag följande vecka till Stockholm (med båt) och skriva högskoleprovet, kommer vara tufft... Men förhoppningsvis går det bra! :) Tänkte jag skulle lägga upp ett litet TBT inlägg, eftersom jag ändå inte har några bilder från när jag typ gråter, ehehhe... Ha en bra dag iaf! 
 
 
Nu ÄNTLIGEN har jag fått upp bilderna på bloggen, ursäkta att det tog en stund, men de flesta bilderna som vi hade tagit på mig var tagna med Saras kamera och när hon skulle skicka bilderna åt mig blev det massor med strul, men NU är de ju här! Bilderna blev inte riktigt bra, vissa blev okej, andra inte. Det var så otroligt svårt att veta hur dom blev och hur inställningarna skulle vara när solen lyste så starkt så man knappt såg bilderna. Eller på Saras kamera tog vi nu bara de första bästa inställningarna, så därför kanske de inte är så super snygga, men hoppas ni gillar dem iaf!
 
Och ursäkta om bloggen ser lite annorlunda och konstig ut, försökte på en ny header och lite annorlunda design men allt började bara se konstigt ut. Dessutom ser headern mycket bättre ut på datorn än på bloggen, så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vill ha min enkla och gamla design, men på samma gång så vill jag ha något nytt och fräscht! Kanske man ska lägga en av dessa bilder som header? Vad tycker ni? Jag vet att jag alltid typ använder varje bild jag har på varje sociala media jag har när jag varit och fotat, but I can't help myself! 
 
Polo - Ginatricot // Jacka - Micha // Jeans - Cheap Monday // Skor - Ten Points // Väska - Louis Vuitton // Klocka - Sekonda
Hejsan! Vilken underbar dag det här har varit, eller hur? Vädret var dock liiiite sämre än igår, men jag är nöjd ändå! Det regnar och snöar ju inte iaf... det skulle ju vara en mardröm. Eftersom vädret varit på topp så har jag faktiskt varit två gånger till Fäboda idag, första gången var jag med mamma och pappa på en liten promenad. Vi gick från kaffestugan till villan och gick längs stranden tillbaka. Det var kanske inte smartaste valet att lägga på sig joggingskorna när snön håller på att smälta bort, ehehe... De var genom blöta innan vi kom till bilen, men jag dog ju inte direkt.
När vi parkerade bilen vid kaffestugan blev jag riktigt chockad då jag såg det öppna havet, för jag var med Amanda till Fäboda i lördags (there much?!) och då var det BARA is där, och nu mitt i allt var det nästan bara vatten... Vilken vårfeelis man fick!  
 
Andra gången jag var dit var nu på kvällen då jag och Sara bestämde oss för att åka dit och fotografera lite. Bilderna blev ju inte direkt perfekta, men jag ska försöka få upp några bilder här på bloggen imorgon! Vi fotade ju ändå lite OOTD bilder och det var hur länge som helst som jag publicerade ett sånt inlägg!
 
Hoppas ni också har haft en super dag :-*