Hej på er! Hur är det med er? Själv är jag helt slut efter en hel dag på resande fot. Jag och Adelina började morgonen med en båtresa till Tallinn med Eckerö line. När vi hade stigit i land tog vi en taxi till busstationen och for därefter med en 2,5h buss till Viljandi. Vi kom fram runt 14.00 och då åt vi en panini vid busstationen innan vi tog taxi till hotellet. Vi var typ helt döda när vi kom till hotellet så vi båda lade oss ner i våra sängar och jag sov någon timme, det var så skönt! När vi hade tillräckligt med krafter för att göra något så for vi och anmälde Adelina till tennisturneringen och eftersom klockan redan då var så mycket så bestämde vi oss för att äta lite. Jag beställde en tomatsoppa och sen pasta bolognese, vilket tillsammans med Adelinas sallad blev runt 14€, 14€!!!! Hur billigt är inte maten här då?!
Vi har nu just kommit tillbaka till hotellet efter att ha ätit och handlat lite småsaker från affären och nu ska vi bara ta och chilla en stund och se om vi orkar med något mera idag. Ha det så bra! <3

Godmorgon på er önskar en utvilad flicka. Jag vaknade för lite över en timme sedan efter att ha sovit i hela 12h! Gissa om jag var trött... Haha. När man har jobbat 28h på fyra dagar och har väckning halv 6 varenda morgon så var det nog otroligt skönt att få ha en sovmorgon!
Jag har just ätit frukost och druckit kaffe. Och med det samma jag satte mig ner i soffan för att skriva detta inlägg så fick vi världens mysigaste väder här i södra Finland! Det spöregnar och åskar som bara den, just the way I like it! 😉 Ni som följer mig på snapchat (isabelbjon) så kan ju se hur det ser ut på mystory. Eftersom vädret ser ut som det gör så blir det antagligen en lugn dag med lite jacuzzibadande och bastu senare idag.

Btw, hur fotogenisk är inte Rofhök-Björnis hus?! (Alltså min mosters familj) Finns alltid något nytt att fota.

Hello! Hörni, vet ni vad? Det är ÖVER en månad sedan jag var i Frankrike. ÖVER EN F*****G MÅNAD!!! Hur kunde det gå så snabbt?... Är helt borta, vart försvann sommaren riktigit? När jag och pappa var påväg från Vasa ikväll märkte jag hur träden hade tappat färg och började gå mot det brunare hållet. Jag som ÄLSKAR sommaren fick ju helt panik. Men som tur är så kommer jag få njuta några dagar av sommaren ännu och dessutom i södra Estland. Men jag tänkte att jag skulle bjuda er på några bilder från Frankrike idag när det är throw back thursday och ni har ju heller inte fått se några bilder därifrån. Men vem behover bilder riktigt när man har vloggar? *winkwink* klicka här *winkwink*