20 januari 2016

"KAFFE" MED TJEJERNA

Allmänt

Hallå, onsdag aka lill-lördag idag och jag kan säga att jag inte haft den bästa dagen och jag är så otroligt stressad över matten och studentskrivningarna över lag + det här konstanta mörkret, jag blir för fan galen! Men det är iaf bara imorgon kvar i skolan och sen tar jag helg, vilket kommer vara SÅ SKÖNT! Men jag har ändå MASSOR med saker som jag borde göra vilket stressar mig ännu mer... Men jag tar en dag i taget.
 
En sak har ju varit trevligt med dagen, jag har nämligen varit på "kaffe" med mina girlfriends. Vi syns inte så ofta på vardagarna förrutom i skolan då, så det är alltid otroligt trevligt att bara sitta ner och diskutera vid något café. Idag var det dock bara jag, Ella och Sara, men nog fick vi en del skvaller diskuterat för de, hehe! ;) Vi for till det "nya" caféet Urban life & coffee vilket ligger på samma ställe som BJON gjorde förr. Lite konstigt var det att vara dit när man har så många minnen därifrån. Men det är ju roligt att något nytt öppnat i stan iaf! 
De har renoverat om utrymmet så det ser inte alls ut som det gjorde förr + att de har förrutom caféet också en inredningssida, vilket är en väldigt smart idé!
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är så otroligt trött, men ha det så gött! 
 
Ögonbrynen är något av de delarna av ansiktet som jag fokuserar mest på och som MÅSTE se rätt ut när jag sminkar mig. Om inte ögonbrynen ser bra ut, då ser inte resten av sminket bra ut heller. Så för det mesta så lämnar jag bort sminket helt och hållet för att INTE misslyckas med ögonbrynen, men när jag väl fixar till dem, så accepterar jag inget annat än perfektion (enligt mig). Men det är ju faktiskt jättesvårt att hitta en produkt för ögonbrynen som faktiskt är bra, bland alla billiga och dyra produkter. Har ju hållit mig fast en längre stund vid Seppäläs the eyebrow kit som jag tyckte om ganska mycket, men jag ville helt enkelt testa något nytt eftersom jag inte var 100% nöjd.
Jag har länge längtat efter att få testa produkter från Anastasia Beverly hills. Jag följer dem på instagram och blir inspirerad 24/7, speciellt av ögonbrynsprodukterna! Så till julklapp fick jag en Anastasia brow wiz i färgen chocolate (som jag själv valde ut) och har använt den i snart en månad, så jag tänkte dela med mig om vad jag tyckte om den.
 
 
- I affären så provade jag produkten på handen och tyckte att den var ganska ofärggrann och mörk, precis som mina ögonbryn. Men när jag väl provade den så hade den en jätte varm ton i färgen och den är definitivt ljusare än mina egna ögonbryn. Det är ju mitt eget fel, men har nån ens så här varm ton på ögonbrynen? Åtm passar det ju till håret.
- Den har ganska starkt kontrast, vilket jag personligen inte gillar, vill att mina ögonbryn ska se så naturliga ut som möjligt.
- Produkten är väldigt lättapplicerad, men väldigt lättutsuddad också... Bara man rör lite i ögonbrynet försvinner en del av färgen. STORT MINUS
- Tack vare att den är så liten, kan man lätt få "de perfekta linjerna".
- Man måste inte trycka hårt för att få färg.
- Den är SÅ dyr. Hallå 20-30€ för en liten penna?!
 
Nu tror jag att jag har räknat upp alla för- och nackdelar med min brow wiz. Jag är faktiskt väldigt besviken på produkten, hade så stora förhoppningar och kommer definitivt inte köpa den igen. Nu är detta bara mina egna upplevelser med produkten, men kommentera gärna vad NI tyckte om produkten, vill jättegärna höra! Puss, hej! :-*
 

17 januari 2016

MAGIC

Allmänt

Hallå, hur mår alla idag? Jag mår väldigt bra iaf! Vaknade lite tidigare än vad jag vanligtvis brukar göra på en Söndag (halv 11), vet inte varför? Var inte ut så farligt länge igår så det kan ju vara pga av det. Det positiva med det är ju att jag inte har sovit bort dagen, haha. Har bara chillat hela dagen, kollat tv och tagit det lugnt. Har det riktigt bekvämt, inte som att jag sitter bekvämt eller något, men allt är bara bekvämt, fattar ni? Jag tycker dessutom att det är så mysigt när solen lyser och att man får sitta inne och kolla på vädret istället, haha, vem vill vara ute i -27 grader riktigt?
Men jag måste ju påriktigt ha världens finaste utstikt idag, ser hela staden i solnedgången, så fint! Det är verkligen som magi! På tal om magi så tror jag att jag ska kolla de första harry potter filmerna idag, blev så sugen när alla lägger upp bilder/videor/texter på/om Alan Rickman som just dog, vilket är jättesynd! Han var verkligen en jättebra skådis och enligt vad det sägs, en godhjärtad person, så jag tänkte kolla dem med tanke på honom.
 
Hoppas ni har en bra dag och tar vara på dagen! :)