28 februari 2016

HELSINGFORS VLOG

Allmänt

Här får ni en liten video från när jag var i Helsingfors Måndag till Tisdag. Dessutom berättar jag lite mera om min vecka eftersom jag inte alls varit aktiv dom senaste veckorna på varken bloggen eller youtube... Is it too late now to say sorry?
Jag hoppas att ni gillar den och om ni gör det, gilla, kommentera eller prenumerera gärna! Och ge gärna tips om vad ni vill se för typer av videor i framtiden på min yt-kanal! :) 
 
(Märkte först nu att jag har typ något smuts på kamera linsen, så videon är lite små suddig på vissa ställen :s

16 februari 2016

VLOG FRÅN LÖRDAGEN

Allmänt

Här är vloggen som jag hade lovat er, bara några dagar försenad, hahah... Men den är ganska kort och har en del humor i sig, så jag hopppas ni gillar den! Prenumerera, kommentera och gilla gärna! :)
  
 
 

13 februari 2016

PINK PANTER

Allmänt

Hallåj! Tänkte att jag skulle kolla in här och skriva ett litet inlägg så inte bloggen är så tom. Jag har nämligen filmat en vlog hela dagen, som ni får se imorgon så därför har jag inte skrivit något och kommer inte skriva om dagen heller! ;) Men jag ska just få besök av Amanda och så ska vi fixa till halarna tillsammans och kanske dricka ett vinglas eller två, så det kommer vara roligt! 
 
Tänkte att jag skulle sminka mig lite "girlyt" idag, eftersom det är alla hjärtans dag imorgon. Dessutom brukar jag nästan alltid ha en mera dramatisk sminkning under helgarna, så roligt att prova på något nytt! Vad tycker ni? Själv känner jag mig faktiskt lite naken med så lite smink på en helg, men det ska väl gå! Nu ska jag städa upp lite innan Amanda kommer, så cya 2morrow!