Hello hörni, I'm back. Efter en hel veckas paus från bloggandet och youtubandet är jag äntligen tillbaka! Jag vet att ni har saknat mina nästan värdelösa inlägg den senaste månaden. För enligt bloggstatistiken är ett vanligt inlägg tydligen mycket populärare än mina tävlingar i julkalendern. Och jag funderade och funderade, "hur kan mina läsare tycka att ett allmänt inlägg om min vardag är bättre än en tävling med ett super företag där man kan vinna ett super pris?" Och tanken hemsöker mig fortfarande. Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis mycket bättre än tidigare! 
 
Julkalendern som jag hade på youtube (länk) var mycket jobb, eller för det mesta svett och tårar. Inget blod tyvärr. Det var svårt och jobbigt och jag höll på att bränna ihjäl mig ordentligt. Men det var roligt och jag har fått massor med nya prenumeranter vilket jag är väldigt glad för! <3 Jag fick lära mig vad som gick för och vad som jag inte borde ha publicerat överhuvudtaget. Jag lärde mig och nu förhoppningsvis blir det en hel del förbättringar på mina sociala medier! Ett nytt år är ju på kommande och jag ska ta tag i mig själv och mitt liv, för i år vill jag vara fullständigt nöjd med allt omkring mig.
 
Eftersom jag har lite leftover julfeelis tycker jag att vi kollar på lite bilder från våran julafton.
 
P.S. Tävlingarna med Roger's coffee, DU&VI och Pralina håller på ännu! Klicka bara på företagets namn så kommer du direkt till tävlingen med det företaget. Gott nytt år! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress