Vet ni var som är en stor fördel och nackdel med att jobba i en klädaffär? Jo, att det finns kläder. Redan på min andra dag på Code var jag super snål på att ta hem något från affären, så jag köpte en ny jacka åt mig |Noisy May Nmmatti - få 5% HÄR| (Adlink). I och för sig så behövde jag en, eller behövde och behövde. Jag hade ingen vinterjacka som var mitt emellan fancy och sportig, så jag köpte en ny, ehheh.
Men någonting jag VERKLIGEN behöver är ett par skor som jag kan ha på mig på jobbet. Några snygga och trendiga, men ändå bekväma så jag orkar springa runt i affären i 8-9h per dag. Eftersom det nu är vinter och mina converse (få -10%, adlink) är skitiga så har jag bara två alternativ. Antingen höga stövlar med en klack (väldigt liten en) eller ett par boots med fodring, så bekvämlighets nivån är inte så hög.
Ett jobb som klädförsäljare kanske inte låter så jobbigt, men det är sällan man faktiskt sitter och vilar sina fötter. Så efter en hel arbetsdag har jag antingen sjuka tår, hälar eller ben, eller varför inte allt på en gång? Så jag borde verkligen kolla på ett par skor som är skapad för en dag på jobbet. Även om de första veckorna är värst, så kommer det nog kännas senare också, även om man vant sig. Fötterna är ju det som håller oss uppe, så vi borde sköta dom rätt! :) 
 
Här är ett par riktiga arbetsskor från Engelbert Strauss, kanske man borde investera? ;) 
1. Länk // 2. Länk // 3. Länk
Engelbert Strauss säljer arbetskläder och verktyg för specialisten och amatören. Så om du söker efter arbetsskor, verktyg eller vad som helst kika in på deras hemsida! https://www.engelbert-strauss.se/
 
 (Sponsrat inlägg)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress