Hello hörni, I'm back. Efter en hel veckas paus från bloggandet och youtubandet är jag äntligen tillbaka! Jag vet att ni har saknat mina nästan värdelösa inlägg den senaste månaden. För enligt bloggstatistiken är ett vanligt inlägg tydligen mycket populärare än mina tävlingar i julkalendern. Och jag funderade och funderade, "hur kan mina läsare tycka att ett allmänt inlägg om min vardag är bättre än en tävling med ett super företag där man kan vinna ett super pris?" Och tanken hemsöker mig fortfarande. Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis mycket bättre än tidigare! 
 
Julkalendern som jag hade på youtube (länk) var mycket jobb, eller för det mesta svett och tårar. Inget blod tyvärr. Det var svårt och jobbigt och jag höll på att bränna ihjäl mig ordentligt. Men det var roligt och jag har fått massor med nya prenumeranter vilket jag är väldigt glad för! <3 Jag fick lära mig vad som gick för och vad som jag inte borde ha publicerat överhuvudtaget. Jag lärde mig och nu förhoppningsvis blir det en hel del förbättringar på mina sociala medier! Ett nytt år är ju på kommande och jag ska ta tag i mig själv och mitt liv, för i år vill jag vara fullständigt nöjd med allt omkring mig.
 
Eftersom jag har lite leftover julfeelis tycker jag att vi kollar på lite bilder från våran julafton.
 
P.S. Tävlingarna med Roger's coffee, DU&VI och Pralina håller på ännu! Klicka bara på företagets namn så kommer du direkt till tävlingen med det företaget. Gott nytt år! <3
God Jul på er alla! :) För att fira att det nu är jul och sista luckan i min julkalender kommer jag ha en till tävling! 
Denna tävling kommer att vara med min mosters företag Pralina. För att veta mera om företaget och priset kolla in videon under:
 
 
I denna tävling har du chansen att vinna chokladasken Craft från Pralina (bilden under) med 10 olika praliner, kolla in videon för att veta mer om dem.
 
Pralinas Sociala medier:
 
För att delta i tävlingen, gilla Pralinas Facebook sida och sedan kommentera i detta blogginlägg "Jag är med!", superenkelt! Glöm inte att skriva in ditt fulla namn (för- och efternamn) och mail adress så vi senare kan kontakta dig. Tävlingen avslutas den 2 Januari. 
 
Vinn kaffepaketet El Salvador från Roger's coffee: HÄR
Vinn en porträttfotografering från DU&VI: HÄR
 
Båda tävlingarna avslutas 2 Januari.
 
Innan du läser inlägget, kolla gärna dagens lucka där tävlingen presenteras.
 
Jag är så otroligt tacksam över att få samarbeta med DU&VI och få sprida ännu mera julglädje åt alla mina läsare och tittare! Reglerna är supersimpla och du har fram till 2.1.2017 på dig att vara med i tävlingen och det gäller också med tävlingen tillsammans med Roger's coffee och med tävlingen som kommer upp på julafton. Så var med och delta i varje tävling!! 
 
Kolla gärna in DU&VIs sociala medier:
Instagram: @bildbolaget
 
För att delta i tävlingen kommentera "Jag är med!" i detta blogginlägg. Simple as that. Glöm inte att lämna er mail adress och fulla namn så vi senare kan kontakta dig. Lycka till! <3 
 
 

Tävlingen tillsammans med Roger's coffee håller på tills den 2.1.2017, så gå in och tävla så har du chansen att vinna kaffepaketet El Salvador! TÄVLINGEN HITTAR DU HÄR.