Lördag = ny video på min youtube-kanal och eftersom jag inte berättar så otroligt personliga saker på bloggen mera så tänkte jag att det behövdes en life update, så ni vet lite vad som händer i mitt liv. Jag ska också försöka göra bloggen mera personlig för er, för det verkar vara det som ni gillar mest. Tro det eller ej, men jag läser er feedback och ändrar bloggen och youtube enligt vad NI vill läsa/höra om!
I denna video så kommer jag bl.a. berätta om mina två nuvarande jobb, lite flytt och vad jag tänker om framtiden, t.ex. om studier osv. Hoppas ni tycker om videon och glöm då inte att gilla, kommentera och prenumerera! Puss :-*
  
 
 
Som ni kanske vet, så har ju jag börjat lägga ut youtube videor på LÖRDAGAR, så kom ihåg att kolla in min youtube-kanal då! Jag brukar oftast dela mina youtube videor på min privata facebook, facebook-gruppen finlandssvenska youtubers och såklart bloggen. Men när jag kollade på mina senaste blogginlägg så märkte jag att jag inte gjort något inlägg om min senaste video. Blev ju helt chockerad, såklart ska mina bloggläsare få se den också! 
 
I denna video så gör jag en superenkel DIY-projekt på en sand scrub. Den är hur lätt som helst att laga och resultatet får ni ju se i videon. ;) Hoppas ni tycker den är bra!
 
 
Till födelsedagspresent fick jag av mamma och pappa en frissatid till Artistica i Vasa för att fixa till håret och jag har sedan dess funderat hur jag ville laga håret. Nå, igår kom dagen jag hade väntat på och när jag satte mig ner i stolen och frisören frågade vad jag ville göra, så svarade jag "jag vet faktiskt inte...". Jag visste inte, jag som alltid varit 100% säker på hur jag vill se ut, hade ingen aning. Blir det mörkt hår? Superkort? Långt? Blond? Page? Eftersom jag var så otroligt tveksam så började vi med färgandet och vi kom fram till att de gula tonerna i mitt hår MÅSTE BORT. När vi hade färgat, så var jag så rädd... Jag visste inte hur jag ville klippa mitt hår, men efter många om och men så bestämde jag mig för att klippa det kort. Så nu sitter jag här och skriver i mitt nya hår, kort, mörkblond i kall nyans med lite mörkare mot hårbottnen, otroligt nöjd! Det var verkligen värt 4,5h som det tog att färga och klippa håret, haha. Bilderna gör dock inte färgen och frisyren rättvisa. Tack till duktiga Jessika som fixade mitt hår! 
Vad tycker ni om mitt nya hår? Passar jag i blond och i kort hår?
 
(Ursäkta för sminket, har haft på det i 12h nu, så det är inte riktigt i skick mera haha)
 
FÖRE & EFTER