Hej mina kära läsare! En bättre dag idag! Eller det tycker nu jag iaf, hur mår ni? :) Har fått äta min första RIKTIGA måltid sedan måndags och det smakade gott, men blev dock bara hungrigare. Har inte direkt varit så hungrig idag och har ändå haft mycket energi, så nu när jag åt blev det liksom att jag snålade kroppen efter mera, men jag måste bara stå ut med det! Mamma och jag åt kyckling och klyftpotatis tillagad i ugn och lite sallad på sidan om. Tänker senare dra iväg till fitness och dra ett gym pass när jag har fått i mig mera energi och jag har ju ändå kvar det där gratispasset till fitness som jag fick i goodiebagen på bloggeventet vid Doroteas beauty, så kan ju lika gärna använda det då! 
 
Jag tror att det är många av mina läsare som är intresserad av att testa på C9 eftersom jag har fått många kommentarer och frågor om det, men man blir lite förskräckt av priset kan jag medge, så därför tänkte jag ge er ett erbjudande som jag kommer starta imorgon! Tänker inte berätta vad det är nu, men var på er vakt de som är intresserade för detta erbjudande gäller bara de 3 första köparna av C9 from imorgon, så kolla in bloggen då! 
 
Hittills har jag inte haft alls några stora problem med C9 och jag rekommenderar det verkligen till dem som vill göra en detox och rena magen samt få bort lite extra fett, för detta gör faktiskt båda. Jag har redan under dessa 3 dagar sett resultat. Min mage känns myyyycket smalare och jag känner mig inte alls uppblåst ELLER trött mera efter bara 3 DAGAR!!!! Jag har till och med tappat några cm över hela kroppen, bla. 4cm runt brösten, 2cm runt midjan, höften och låren. Men jag tror definitivt att jag kommer få bättre resultat när jag börjar träna hårdare!
 
 
Hejsan! Hur har er dag varit? Min har varit ganska up and down. Hade sovmorgon till klockan 11.30, men ändå vaknade jag så tidigt som 9.20... Varit inte alls så värst hungrig från morgonen men när jag kom till skolan så kände jag bara hur lite energi, ork och koncentration jag hade. Kunde inte  alls fokusera på lektionerna. Men ändå har jag orkat vara ut på en liten promenad med mamma och imorgon är det ÄNTLIGEN dags att få i sig lite mat, namnamnam! Det är absolut normalt att ha lite energi och ork under den andra graden, vanligt är det också med huvudvärk, men tack och lov har inte jag fått det. Jag tänkte att jag skulle gå och gymma lite imorgon, första gången på typ 5 månader! Har faktiskt inte alls varit så aktiv dom här två första dagarna som jag trodde jag skulle va, men jag har iaf varit ut på promenader och kommer vara aktivare när jag får i mig mera energi!  
 
Om du är intresserad av att prova på C9 eller har några frågor om produkterna/C9, skicka då ett mail till: isabel.bjon@hotmail.com eller kommentera i detta inlägg.
 

28 september 2015

C9 - DAG 1

Allmänt Träning

Halloj! Dag 1 av detoxen är snart över, eller snart och snart, men känns ändå som det! Tycker faktiskt att det har gått super och inte ALLS varit allt för tungt. Har haft mycket positiv energi och ork fast än jag inte ätit nästan något alls. Jag och mamma var dessutom på en promenad när jag hade håltimme, så jag har varit igång hela dagen! Dessutom är jag nästan inte alls snål på mat, även fast magen kurrar som bara den, så det är ju verkligen positivt! Flera som läser detta kommer säkert tycka att jag svälter mig själv, men med tanke på hur mycket jag har ätit MER än rekommendationerna, så är detta ingenting, dessutom får jag i mig all näring jag behöver via produkterna, bara inte med alla kalorier som man annars utsätter sig för. Dessutom är ju detta program en detox, inte ett bantningsprogram, även fast det händer att många går ner i vikt. Målet är alltså att rena sig inifrån ut. Jag och mamma ska ännu gå på en till promenad + att stretcha, eftersom jag är så jävla ovig och har som mål att stretcha varje dag from nu! Detta kommer nog bli super hörni! 
 
Detta har jag ätit/druckit hittills idag:
Frukost: 
1 tablett forever therm
1 shot aloe vera
1 kopp grön té
Lunch:
1 tablett forever therm
1 shot aloe vera
1 kiwi
Mellanmål:
1 glas forever fiber
1 kopp grön té
Middag:
1 blåbärssmoothie
 
Om du är intresserad av att prova på C9 eller har några frågor om produkterna/C9, skicka då ett mail till: isabel.bjon@hotmail.com eller kommentera i detta inlägg.