31 oktober 2015

HALLOWEEN 2015

Allmänt

Hallo! Eller BU! Ska jag väl säga. Halloween är ännu inte över men det blir nog inte någon utgång för mig ikväll, har suttit hos broshans med värsta krapulan idag... Nåja, man mår som man förtjänar! Hade nu iaf en jätterolig kväll igår med alla möjliga människor, men för det mesta var jag ju med Alexandra och Johan. Vi förfestade i Alexandras storebrors lägenhet och sen blev det ollis! For hem ganska tidigt, men mådde ganska dåligt hahah... Nåja, festa lugnt idag hörni! 😉
30 oktober 2015

HALLOWEEN

Allmänt

Tjatja! Nu är det bara några dagar kvar så är det November... USCH! Tänk att det nästan är jul också. När jag och mamma gick via Halpa-Halli igår så såg vi massor med juldekorationer och julgodis, redan?! Får ju typ panik över att det snart är Jul, jag som tyckte det just var sommar, menmen. Men alla vet ju att i slutet av Oktober så är det HALLOWEEN! Har lite svårt att bestämma vad jag ska vara i år, tänkte sminka mig på något simpelt sätt eller någonting, för jag har inte köpt något extra. I år tänker jag fira halloween vid Ollis, både idag och imorgon, så om ni ser mig där, kom gärna och säg hej! :) Har redan varit i badet och håller på att laga mig klar nu, för vi (lite osäker vem alla som kommer med dit, men åtm alexandra) far mot Vasa runt 3 tiden, så bäst att vara i tid! Hoppas ni har en riktigt rolig helg och vi syns kanske i vasa! ;)
 
Så här såg jag ut förra året på halloween:
 

29 oktober 2015

EASYFIT VS. FC

Allmänt Träning

Nu har jag fått x antal kommentarer och påståenden om vilket gym som är bäst, men det är lite väl onödigt att kommentera "fitness är bättre" eller liknande när jag nu redan har bytit gym och det finns en anledning varför. Jag har ju sedan jag flyttade till Jeppis (Alltså snart 6 år sedan) gått på gym vid FC, men jag har aldrig direkt varit aktiv på gymmet förrän förra förra våren, då började jag träna PÅRIKTIGT. Eftersom jag alltid varit bekant med fitness pga. att vi har haft gymträningar och redskapsgymnastik (konstigt nog?!) med fotbollslaget, så hamnade jag som bara där. Men nu i vår tänkte jag byta gym, men istället blev det så att jag tog en rejäl paus och nu är jag äntligen på easyfit! Jag tänkte nu räkna upp fördelarna och nackdelarna med easyfit och så får ni själv bestämma vilket gym som låter bättre. 
FÖRDELAR MED EASYFIT:
- PRISET!
- Större gym
- Många och moderna maskiner
- Flera olika varianter av konditionsmaskiner
- EGET SKÅP!!!!!
- Effektivt med nyckel
- En våg i omklädningsrummet...
- Ingen som kan tjuvkika in i omklädningsrummet när dörrarna öppnas.
- Flera olika gruppträningar
- Jättestort stretchrum
Sammanfattning: Känner mig väldigt bekväm vid Easyfit, känns inte som att någon står och judge'ar en 24/7 när man tränar.
NACKDELAR:
- Kundtjänsten är inte alltid öppen
- Inget personligt gym
- Lite konditionsmaskiner (även om det finns flera olika)
- Man måste gå igenom varje maskin för att hitta en som tränar den kroppsdelen man ska träna (men det vet man väl efter en tid så)
- Litet utbud av dans (gruppträningar)
 
FÖRDELAR MED FC:
- Personligt gym (många snälla som jobbar där och talar med en)
- Stort utbud av gruppträningar
- Många konditionsmaskiner
 
NACKDELAR MED FC:
- Priset
- Vissa av de som jobbar där bemöter kunderna riktigt surt
- Till omklädningsrummena kan man se rakt in i om man öppnar dörrarna
- Gamla och lite variation på maskinerna
- Man har inget skåp, vem som helst kan ju ta ens saker!!!!
- Ingen våg i omklädningsrummet
- Superlitet gym och minimalt stretchrum, speciellt när de lagt upp dendär crossfit juttun de har där...
- Många flickor som sitter vid en maskin och tar selfies och knappt tränar (HATAR SÅNT!) 
- Man känner sig judge'ad
- Att man blir tillsagd om man missar en gruppträning man bokat in sig på...
 
Ja, som ni märker har jag definitivt mera nackdelar än fördelar för att gå på FC, tyvärr, men listan är lång...