30 november 2015

JULKALENDER 2015

Allmänt

Hejsan, hur mår ni idag? Jag mår faktiskt väldigt bra och är väldigt pigg trots det dåliga vädret! Har en hel del läxor och uppgifter att göra idag från när jag varit sjuk, men jag tänkte iaf kika in och berätta om julkalendern som jag kommer att ordna denna December! 
 
Jag kommer att varje dag från och med imorgon till Jul tipsa om lite produkter som man kan ge åt sina nära och kära till Julklapp, men eftersom någon knappast kommer att köpa julklappar den 24:e December, så tänkte jag också tipsa er om lite annat som man kan handla in till t.ex. nyåret eller spendera sina julpengar på ;)
Jag kommer dessutom tipsa om produkter från forever living och berätta lite mer specifikt om dem eftersom jag anser själv att forever har jättebra produkter och det är inte endast för att tjäna pengar själv. Dessutom kommer jag ha en liten "tävling" eller utlottning kan man kalla det till de som beställer produkter från forever living, via mig. Alltså om man beställer produkter via mig från den 1.12-24.12 deltar man också i en utlottning av en produkt från forever living (berättar inte vad det är för produkt) och ju flera produkter man beställer, ju flera lotter har man, så ni kan ju börja kolla in lite produkter redan HÄR! Annars ska ni ha en bra fortsättning på dagen! :)
 
OBS! Alla julkalender-inlägg kommer publiceras kl. 12.00 varje dag, men de kommer varken delas på min facebook eller på finlandssvenska bloggare, så nu vet ni vilken tid ni kan kika in på bloggen!
 
Jajajajjaj jag veeet, det har gått TVÅ VECKOR sedan jag sist bloggade, men var i nöd av en bloggpaus och jag är mer taggad än någonsin att blogga nu! Jag har varit på kryssning och varit sjuk hela denna vecka, så jag har verkligen haft 0 inspiration att stressa ihop några dåliga inlägg, så lika bra att jag tog en bloggpaus så jag har mera inspiration och motivation att blogga! Hoppas inte ni blev allt för ledsna över att jag inte bloggat... 

Åååh vad synd att jag inte slapp på bloggalan som var förra helgen, skulle verkligen velat vara där, riktigt avis på dem som var där! Har sett så fina bilder och blogginlägg om galan 2015. Skulle LÄTT ha velat vara där bloggalan än på denna dumma kryssning jag var på. Det var ju trevligt att träffa släktet och att fira morfar på hans 80-års dag och Jonathans 24-års dag, men allt annat var så dåligt. Tips till alla er som funderar på att åka på kryssning, ni ska inte åka med Mariella (Viking line) dålig betjäning, dålig mat, stockade vessor, äckliga människor (speciellt flera äckliga finnar som tror att det är okej att ta på någon out of the blew...) och definitivt inte värt pengarna. Är faktiskt riktigt arg över upplevelsen. UGH... vill inte tala om det egentligen. Men det var definitivt trevligt att träffa släktet, som alltid! Nästa gång blir då på Julen! :)
 
Snart börjar min julkalender och jag tänker faktiskt inte berätta om den förrän imorgon, men jag tror att ni kommer tycka om den, så håll utkik! ;)
 
 
att vakna upp till. Vaknade upp av mig själv runt 10, men orkade inte stiga upp direkt, så jag scrollade runt på facebook/instargram/Jodel (beroendeframkallande men helt dum app) och på alla dessa stod det om terroristdåden i Paris. På facebook stod det att ca. 10 st var döda (säkert lite äldre siffror) och jag tyckte det var såklart synd, men det var inte förrän jag steg upp och märkte att mamma och pappa kollade på nyheterna som jag blev chockad. över 120 döda och 200 skadade, herre min tid... Det berättades om vad polisen gör just nu och hur presidenten i Frankrike har gjort och sagt angående detta. Dessutom fick man se flera videor där bombarna hördes och visades. Blev ju helt chockad, klart jag har hört om terrordåd före, men detta var nog den första som jag kände att jag blev osäker och otrygg. Jag menar, det känns inte direkt som att situationen kommer bli bättre i vårt samhälle. IS är ett väldigt stort hot och vi får hoppas att vi inte blir utsatt för ett tredje världskrig, för dåden blir bara värre och värre. Nu vill jag att ni som läser detta inte ska förväxla IS med religionen Islam, som vissa gör och inte heller uttrycka hat mot utlänningar som faktiskt flyr från sina egna länder. Det är inte det rätta sättet, även om jag inte vet vad som borde göras i denna situation, men en sak jag vet, är att hat mot utlänningar hjälper mot ingenting. Jag hoppas visserligen att politikerna vet vad dom gör, för jag tror inte att någon vill känna sig otrygg i sitt egna land och jag hoppas att folket i Paris inte blir utsatta för mera terroristdåd, för att så många fick ge upp sina liv för några idioter är verkligen fruktansvärt! Jag skulle kunna skriva en hel bok om vad jag tycker och tänker angående detta samtalsämne, men jag bestämmer mig för att avsluta det här.
 
Dessa bilder är tagna i somras när mamma och pappa var i Paris.