Hejsan! Nu är jag pigg och glad efter ett par fulla dagar med Elins studentdimission och studentfest samt med förfest och fagerö. Jag blev super trött igår efter studentdimissionen, eftersom den var evigheter lång, så när studentfesten höll på så for jag till sängen och tog en tupplur hahahah, fin vän jag är! Men var sååå jävla trött. Efter festen med massor av smörgåstårta och kaka så for vi iväg till Näsby på förfest hos Hanna och där bjöds det också på smörgåstårta och kaka, hahah... Har seriöst bara ätit smörgåstårta och kaka hela helgen! Fagerö ska vi inte gå in på detaljer, men kvällen var en berg-o-dal bana. Vi tog sedan bussen till Övermark och gick sedan resten av vägen hem i regnet, sur och hungrig (elr iaf jag). 

Btw, prov gissa vem som slocknade i poolhuset! 


Nu är det äntligen sommmarlov! Tar ledigt från skolavuslutningen eftersom jag ska imorgon på Elins studentexamen och far till Närpes redan ikväll. Det kommer vara så roligt att se min bästis igen! Har inte sett henne sedan sportlovet, vilket börjar vara 3 månader sen!!! Vi kommer ha så roligt ihelg med studendimission, studentfest, förfest och senare på kvällen fagerö! Och såklart ska jag ju gratta dig Elin för din studentexamen! och alla andra också förstås, men speciellt åt dig Elin! <3
Idag hade vi bara provutgivning och lite program i skolan. Väldigt nöjd med de proven jag fick ut med tanke på att jag varit på resa och så. I hälsokunskap fick jag 8, i geografi 9- och matten behöver vi inte ens tala om, ehehhe...
Tänk att det var 1 år sedan jag gick ut ettan i gymnasiet, herren min vad tiden går! Nu är det liksom typ 4 månader tills jag skriver de första studentproven (nervööös) så det blir att börja öppna historiaböckerna snart! 
Nu ska jag sminka mig och packa tills jag far! Ni ska ha en bra avslutning och en bra sommmar!
 
O.M.G. Äntligen är provveckan slut!! Ni vet inte hur ångest jag har haft över dessa prov när jag varit på skolresor till både Tyskland, Polen och Ylöjärvi, har ju praktiskt taget varit bort 50% av lektionerna (typ), så jag har ju inte alls haft någon undervisning under dessa resorna så det har verkligen varit jätte svårt för mig att läsa på proven och det märks på den dåliga uppdateringen på bloggen (och hoppeligen inte på proven). Men har i princip suttit med en bok i handen 9/10 av dagarna efter skolan, det har som bara varit massor med stress!! Dessutom hade jag personalmöte vid Fäboda café & kitchen på måndagen från 19.30-21.40 så det tog upp en stor del av provläsandet, men det var totally worth it! Vi gick igenom alla rätter som erbjuds på restaurangen och fick smaka på alla, FOODGASM!! Oxfile, röding, hamburgare, sparrissoppa, jaaa.. så mycket gott! 
Nu tänkte jag göra en liten throwback över bilderna på instagram, samt berätta lite när de är tagna osv! :)
 
 
1. Min gullegris, behöver denna bild beskrivas mer? Nej, tror inte det. 1½ år sen han dog snart :'/
2. Skolavslutningen 2013, äntligen var den "jobbiga" grundskolan över (haha visste inget vad jobbigt var om jag tyckte det var jobbigt...)
3. Dagen jag klippte mitt hår kort... Ångrar. Det. Varje. Dag.
4. Familjesemester till Malaga!
5. Freshmen i JG ;)
6. Min nyårsklänning från IVYREVEL
7. Ett litet collage från vistelsen i Teneriffa tillsammans med Ella, roliga tider ehehe
8. Liten picnik med Ella i skolparken tillsammans med jordgubbar och mörkchoklar, nam! 
9. Normala sommardagar: en fresh sallad, jorgubbar, coca-cola zero och en värmande sol! Åååh så skönt! Btw, vet någon var sommaren är?
10. Nu fyllde detta barn 17 år, 364 dagar tills nästa födelsedag, som nu har minskat till 68!
11. For tillsammans med Josefine (kusin) till Esbo där mina kusiner, moster och hennes man bor. Supermysig helg!
12. Halloween, hade inte planerat att klä ut mig, men sminkade mig lite vampyr-ish och så for jag på en hemmafest - enda personen som var utklädd/sminkad hahahah xD
13. Välkomstfest för ettorna och klart vi tog chansen att fara på det haha, det spårade! ;)
14. Amanda och jag for en dag till komarov och hejade på MUIK (som brorsan spelar i) vid Komarov arenan
15. Julfesten tillsammans med the squad haha