Hejsan! Måndag idag då, någon annan som är super trött? Beror säkert på det dystra och dåliga vädret + att man ändrat till sommartid som har försört min dygnsrytm lite. Jag skulle seriöst kunna gå och sova nu och vakna på morgonen?! 
På tal om något annat så fick jag mycket respons på Dr. Denim - HISS eller DISS inlägget, vilket är jätte roligt! Blir jätte glad när jag får massor med kommentarer, speciellt när alla är positiva! Dessutom fick jag jätte många tips om andra par byxor som är bättre men liknande till Dr. Denim som är värd att köpa! Så om ni söker såna kolla in kommentarerna på inlägget! Jag ska iaf tänka på tipsen nästa gång jag köper ett nytt par byxor (som jag känner på mig att det kommer vara inom en kort tid, haha)! Fick också veta att många som jag är Hat-älskare av Dr. Denim byxorna, precis som jag, vilket också är superkul! 
Idag har varit en vanlig, dyster dag, väldigt tråkig helt enkelt. Men ska äta tortilla snart och sen kolla en dokumentär (som jag har till läxa) så jag hoppas jag piggnar till lite! 
 
Btw, nu kan ni följa mig på snapchat för att lära känna mig bättre/se mera detaljer om min vardag! Vissa personer kan jag lägga till som vän på snapchat, men annars kan ni se min story 24/7 och jag är ganska aktiv med den, hehe! Så lägg till mig på namnet isabelbjon (ooohh really?! haha). Här är några snapchat bilder från de senaste månaderna:
Idag var jag på jakt efter ett par svarta jeans. Hade nämligen haft sönder mina andra förra veckan och det har varit ett pain in the ass att matcha kläder med blåa jeans, har typ haft på samma outfits i en vecka - fya då! Jag gick runt och kollade i affärer efter ett par perfekta svarta jeans, vilket jag inte trodde skulle vara svårt, men tydligen?! For nu in till code och provade på 4 par byxor. I höstas bestämde jag att jag ALDRIG mer skulle köpa Dr.Denim byxor igen (efter 1000 söndriga dr. denims på 3 år)! Men jag kom ju hem med ett par endå, får se hur länge de håller... Jag hat-älskar Dr. Denim, för de har sina fördelar men också nackdelar och jag kan inte bara bestämma mig vad jag tycker om dom, så jag tänkte HISSA OCH DISSA Dr. Denims i detta inlägg! 
 
 
HISS: 
  • De sitter som en smäck (i början)
  • De är fina
  • De är otroligt bekväma pga att det är så uttöjbara
  • De brukar oftast vara korta (eller för mig som är lång) men de har börjat laga dem längre!
DISS:
  • De töjer ut sig snabbt
  • De tappar färg i tvätten
  • De går sönder efter några månader
  • De är dyra för att vara av sån dålig kvalité
  • De har bara storlekar som XS, S, M, L osv, varför inte W/H (waist/height)?
Vad tycker ni om Dr. Denims, hissar eller dissar ni dem? Eller kanske ni är som mig som hat-älskar dem?
 

25 mars 2015

FULLT UPP!

Allmänt

Oj jisses vilken full början av veckan, eller iaf igår och idag, hinner ju inte alls med! Jag kan ju börja med att berätta om gårdagen. Hade endast 3 timmar i skolan (historia/psykologi, matte och finska) och så hade jag 2 håltimmar mellan 11.25-14.35, burkar egentligen gå hem på håltimmar men en valdebatt stod på schema och det kunde jag ju förstås inte missa! Så jag stannade i skolan och tränade på italienskan och läste lite ur en bok medans och sen var det valdebatt med representanter från vänstern, de gröna, SDP, SFP, KD och centern. Det är så roligt att höra de åsikter de har och såklart de konflikter de har mellan varandra, haha. Om jag skulle få rösta så skulle jag rösta på SFP eftersom jag tycker att de har bra synvinklar mm. och för att inte tala om Bo-Göran Åstrand! Han var präst när jag var på konfirmations läger och han utstrålar sån godhet och lugn så man blir riktigt glad i själen! Han skulle jag definitivt rösta på om jag var 18! Efter skolan så for jag hem via och sen till Anki's hårstudio för att klippa mig. Jag har inte klippt mig eller varit till frissan sedan Juli, så det var nog dags! Är super nöjd med håret och det känns riktigt friskt dessutom blev det inte för kort utan jag har kvar längden på det. JAG. SKA. ALDRIG. KLIPPA. KORT. HÅR. IGEN. - värsta beslutet jag gjort! (Alltså sommaren 2013)
 
Idag har det dock inte hänt så mycket ännu, har bara varit i skolan och nu är jag hemma. Ska klockan 4 på kaffe till After Eight med ett par tjejer från Pietarsaaren lukio och Amanda. Vi har faktiskt en grupp där vi blandar finska och svenska så vi ska lära oss bättre språken. Dock så har vi inte träffats så ofta eftersom det är svårt att lägga in en tid när alla har så mycket på gång med gymnasie, men idag ska vi träffas! Efter kaffen så ska jag till Fitness och ta ett gympass för att träna armarna. Sen ska jag hem och så kommer Ella hit så ska vi diskutera lite mera om resan som vi har planerat i juli-augusti. Som ni hör har jag haft fullt upp! Ha en bra onsdag!