27 juni 2015

TIDSOPTIMIST?

Allmänt

Hejsan alla, vad tyckte ni om videon som jag gjorde igår? Jag vet att den blev jätte lång och jag går på många sido spår och så där, men jag tyckte jag gav lite information som ni kanske ville veta om mig.
 
Idag har det varit en lugn dag, har ätit "frukost", kollat tv och varit i badet (produktiv dag, haha). Men dagen kanske var lite FÖR lugn, jag är tydligen en liten tidsoptimist och nu har jag ganska bråttom och har massor med saker att göra! Jag ska nämligen ha girlsnight ikväll, from kl. 20.00 och jag har absolut inga kläder att ha på mig så jag haller på att tvätta, jag ska gå och handla lite snacks, städa, laga mig klar och äta middag, hur ska jag hinna med allt detta på 3h?! Nåja, jag får börja med det samma att springa till Halpa-Halli, helt osminkad och med vått hår för att köpa lite snacks, haha, wish me luck! 
 
(första gången jag hade med telefon i badkaret, risky business!)
Nu har jag gjort en liten video där jag berättar lite mera specifikt om mig själv, både personliga och allmänna saker. Jag måste säga nu innan ni kollar videon att inte ta något av det jag säger så hårt om ni känner er träffad, det är ju bara mina åsikter. Men annars så hoppas jag att ni tycker om videon! :)
 
 
Min lågstadie blogg: http://isabelteresia.blogspot.fi/

25 juni 2015

#TBT #4JULI

Allmänt

Nästa lördag, den 4 Juli så är det ett år sen min bästa vän fyllde 18 år! Har ännu inte vant mig över att hon faktiskt är 18, även fast jag har suttit på med henne i hennes bil flera gånger, kommer troligtvis inte förstå det innan vi börjar vara i medelålderskrisen heller, haha. Kan som inte förstå heller att denna sommar är den sommaren JAG fyller 18 år! Lilla Isabel, "lill-Bjon", haha inte så liten då mera! Okej nu tillbaka till förra året. Elins födelsedag brukar otroligt nog alltid vara på tomatkarnevals helgen i Närpes och eftersom det är ett evenemang som jag oftast inte missar så brukar jag alltid fara dit för att fira Elins födelsedag och festa lite där då, haha. Men förra året så var det en liten omväxling, vi firade inte hennes födelsedag på tomatkarnevalen, eller vi for ju förstås dit på Lördagen, men detta år så var det en Fredag hon fyllde år och vi for tillsammans med x antal pörtombor (eller tror alla var det iaf) till en villa i Malax, alltså bästa kvällen! Natten var ljus, musiken hög, vattnet varmt, myggorna var exceptionellt lite och bastun var på! Hade en otroligt rolig kväll och det enda negativa var att jag skrapade upp benet på en sten när jag var och simmade, tog inte sjukt eller något, men blödde gjorde det och tyvärr så lämnade det ett stort ärr på mitt ben! :( 
 
I år blir det troligtvis också en liten resa till Närpes över tomatkarnevals helgen och Elins födelsedag, synd bara att Klacken och tomatkarnevalen är på samma kväll, suger ju ganska mycket när man får så goda minnen av båda evenemangen, vilken tycker ni jag ska fara på tomatkarnevalen eller klacken?
 
 
 Jag vet att ni har sett dessa bilder typ 10000 gånger, men who could blame me när de är så vackra och fylld med glädje!