Över helgen har det varit ganska tyst på bloggen, men jag har inte varit på datorn över helgen och jag har haft mycket på gång, se det har nu bara blivit så. Har väldigt mycket på schema idag eftersom jag bara låg och latade mig igår så tänkte jag faktiskt ta itu med saker! Har redan hunnit beställa en tid till röntgen och snart ska jag till matkahuolto och skaffa mig ett studiekort sedan blir det att laga en uppsats och städa i mitt rum (det var alldeles för länge sen det hände sist!)!! Men nu ska ni få ta del av helgen:
 
Fredag (1&2): På Fredagen var det ju marknad här i stan och jag och Ella gick fram och tillbaka i folkmassorna, spenderade pengar på onödiga saker (som mat och bollar för att få ner burkar + godis, ofc.). Efter marknaden hämtade jag upp pizza till familjen från Mr. Bank och jag kan helt ärligt säga att jag är jätte besviken! Har läst så mycket bra om pizzerian och sen får man en pizza som har gummi-aktig och torr pizzabotten, knappt någon tomatsås och fast man tog en pizza med massor med ingredienser smakade det BARA starkt. Jätte besviken tjej!
Lördag (ingen bild): På lördag var jag och sålde kakbitar och kaffe tillsammans med Tyskland och Polen gruppen på en konsert vid runebergssalen. Vi kom dit 6 (och förberedde fram allting kl.2) och var där och sålde till över 9. Lite besviken var man ju nog med tanke på hur liten summa vi fick, men det är ju alltid någonting!
Söndag (3&4): 90% av Söndagen spenderade jag i sängen (Det bästa med söndagar!) men jag var också en vända till villan med mamma och pappa för att plantera lite. Jag är inte en person som vill få mina händer skitiga (om man säger så) men det var väldigt kul och hoppas det växer lite nu åtm! Jag planterade morötter, sallad, gurka och ärter.
Tjo! Blev lite sent inlägg nu, men märkte inte hur mycket tiden var?! tyckte som att jag just kom från skolan och nu är klockan lite över 9... Nåja, nu är det iaf en ny period, sista perioden faktiskt! woopwoop! Tror alla känner att de behöver ett sommarlov nu! Men det är ju faktiskt bara 44 dagar tills, yeyeyyyeyey (helt happy)! Denna period har jag kurserna: Engelska 14, Geografi 2, Matematik 9, Modersmål 5 och Hälsokunskap 3. Inte så farliga ämnen alltså! :D 
Igår var jag ju på musikalen natten är ännu ung med Alexandra, Sara och Ella (Amanda hade sån huvudvärk så Ella tog hennes plats ist, haha). Så här såg jag ut då med kavaj och skjorta på tom (som på fotot). Det var lite humoristiskt när vi alla kom till rådhuset så märkte vi att alla hade rött/rosa läppstift, haha aaawkward.
Jag tyckte iaf att musikalen var ganska bra, den var väldigt realistisk och jag som inte är "jeppisbo" (bott här 5år) så tog inte illa upp, men jag vet inte med de äldre och de som har bott här hela livet hur de tyckte om den eftersom den visar ganska fula sidor av jeppis. Men skådespelarna var suuuperbra! Alltså deras sångröster var ju helt otroligt bra! Tänk att såna talanger finns i lilla Jakobstad och omnejd haha. Men dock fanns det scener som kändes lite "vi hade inget att ha här så musikalen ska räcka 2h så vi lägger in några dansare", dansarna var ju nog bra men det kändes lite onödigt bara, men det är ju bara min åsikt! :) Dock är musikalen absolut sevärd och den får 7/10 poäng av mig! 
Nu ska jag gå slänga lite kläder i tvättmaskin, gå igenom några mail och sedan laga läxorna (måste ju vara aktiv sista perioden, hehe).
 

14 april 2015

VIDEOINLÄGG 14.4

Allmänt

Det var superduper länge sen det var sen jag gjorde ett videoinlägg sist, så jag tänkte att jag skulle göra ett åt er idag! Det handlar allt från de senaste dagarna till framtida resor. Och jag lovar, det är inte långtråkigt! ;)