Om ni inte har märkt, så är orange inne nu! Läppar, nagellack, smycken, klädert, ALLT! och jag bestämde mig för att köpa läppstift och nagellack i blodorange och jag älskar färgen så mycket!!! Den är så edgy men endå bekväm. Något att tänka på i höst att lägga någon peng på orange detaljer. Orange är inte SÅ inne några andra årstider än höst, så det gäller att bära det nu, innan det är för sent. Liknande läppstift finns här och liknande nagellack finns här.
 
Vad tycker du om färgen?

30 september 2014

MAGAZINE

Allmänt Mode

Huh, denna dagen kändes längre än vad gårdagen gjorde, fast jag började 10 idag. Samhällslära - Matematik - Engelska - Historia var på mitt schema idag, jobbigare dagar har funnits. När jag kom hem så hade H&M:s hösttidning kommit och såklart rev jag upp tidningen ur paketeringen och började läsa den, såklart med ett bröd i handen då! Det fanns jätte fina saker i tidningen, bl.a. en pastell-rosa fluffig jacka som jag skulle dö för just nu. Nu ska jag fara iväg till gymmet för att träna armarna, får jag ett good luck?
 
kvalitéen blev helt förstörd när det blev motsols... tyvärr!

29 september 2014

MÅNDAG IGEN

Allmänt

Nu var helgen slut och ännu en måndag har jag snart klarat av, åter igen. Hade full dag i skolan (8.20-15.45), men jag tyckte dagen inte ändå var allt för jobbig. Efter skolan, när jag kom hem tog jag fram lite smått och gått och lag på ett avsnitt one tree hill, måndag vet ni? Nu är planen att jag skulle fara till gymmet och träna ryggen. Sedan blir det väl take out till middag eftersom jag är hemma själv och jag har ingen motivation att börja koka något (har oftast inte det). 
Så här har jag sett ut idag, fast med ett smile på otroligt nog!