31 oktober 2014

HAPPY HALLOWEEN

Allmänt

Äntligen klar med min halloween sminkning. Tänkte inte egentligen klä ut mig något speciellt men så blev jag så sugen att klä ut mig så det blev en vampyr eftersom det var snabbt att laga och man behöver inga speciella kläder! Klicka HÄR för att komma till den tutorial jag härmade från. Vad tycker ni om denna sminkning?
 

30 oktober 2014

VAD JAG BEHÖVDE

Allmänt

Lämnade hem från skolan idag också, huppsis. Men det känns som att jag har stressat mer dom här dagarna hemma än vad jag skulle ha gjort om jag varit i skolan. Vet inte varför? Så jag bestämde mig för att ta en tablett mot huvudvärken (som jag aldrig har), sätta på ett bubbelbad med ljus och lägga på några ABBA låtar när jag låg där i badet. Och vet ni vad? Jag är helt relaxed nu! Det betyder att jag ska fortsätta att läsa på prov och alla möjliga andra läxor som jag har tills imorgon. Fredag imorgon <3 taggad till tusen!
 
 

29 oktober 2014

BOYS, BOYS, BOYS...

Allmänt

... Är verkligen det sista jag tänker på just nu! Allt i mitt huvud är skolan just nu. Jag var till och med så stressad på skolan att jag började på dåligt på morgonen och lämnade här hemma, men blev endå tvungen att deal with skolan (Talar/skriver som Ylva från PH om inte ni visste). Har nämligen ett prov på kommande (fredag) och jag måste verkligen klara mig jätte bra i det! Har nämligen om Finlands historia före 1809, vilket är nog det sista jag vill läsa om... För det enda vi läser om är Sveriges historia för att då hörde Finland till Sverige... Boring! Dessutom har jag en engelska inlämnings uppgift som jag ska ha klart om 4 dagar och jag har inte ens börjat och jag ska typ läsa en bok för att laga uppgiften. Ni tycker säkert att detta är jätte tråkigt att läsa om och tro mig, det är nog det sista jag vill skriva om. Men det är den enda informationen jag kan ge åt er denna dag.