30 november 2014

1 ADVENT - JULBAKNING

Allmänt

Det hör ju förstås till i vår familj att "för-baka" på första advent lite smått. Så nu har jag och mamma bakat pepparkakor och kokat knäck i småa mängder. Det var jätte mysigt och man fick känslan - OMG de e ju snart jul, när man stod där och bakade juliga delikatesser. Hela lägenheten luktar pepparkakor och knäck nu och jag bara väntar tills jag får smaska i mig pepparkakorna och knäcket medans jag läser ur boken min (The devil wears prada). Dessutom funderar jag stort på om jag ska kolla filmen ikväll? Men då förstör jag ju storyn i boken, eller?
 
 
Blev lite caught up i Nellys black friday erbjudande igår... Så med det samma jag klickade in på deras hemsida så var två varor i kassan, hehe. Beställde ett freebra i svart som normalt kostar 39,95€ som var på 65% rea så bh:et kostade endast 13,95€ !!! Kunde inte motstå erbjudandet! Sedan beställde jag ett par skor också, de har massor av skor som kostar endast 23,95€ så klart jag blev tvungen att beställa hem ett par skor då också!

Rean håller ännu i gång så klicka här för att komma på freebra erbjudandet och klicka här för att komma till sko erbjudandet!

 

29 november 2014

FACELOOK - LILLA JUL

Allmänt

Så här ser min sminkning ut idag, lite "fancigare" än vanligt (Vad tycker ni om denna sminkning?).Dock vet jag ännu inte vad jag ska bege mig ut på ikväll, men det får väl synas senare. Hoppas ni alla har en jätte bra lilla jul! *Puss*