31 maj 2014

AVSLUTNING

Allmänt

har varit på 15 minuters avslutning idag + så var jag och sorterade blommor till studenterna för att samla in pengar till Tyskland och Polen resan som jag berättar mera om senare men här kommer bilder! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej, kom just från gymmet efter en väldigt upprörande dag. Fick nämligen underkänt i finska provet och kursen, så det blir att ta om provet till hösten och fick endast 7½ i historia provet. Håller fortfarande på och tänker om jag ska ta om historia provet, men är det värt det? Tänk om inte jag vill bli historialärare om några år? Nåja.
 
Tillbaka till träningen så tog jag som uppvärmning 20 minuter på cykeln (lose calories) sedan så tog jag massor med rygg och mag övningar (bl.a. sit-ups, Backflyes och crunches), endast en övning som jag tog på maskinen och det var crunch. Mitt i alla övningar tog jag också ett alpine pass på löpbandet i 10 minuter.
 
 
Skorna är från Newbalance
 
Hej kom just från den lilla familjemiddagen som jag sade att ja skulle på i det tidigare inlägget. Vi (Jag, Jonathan, Mamma, Pappa och Gunnell) for till Fäboda kaffestuga och åt middag där, det var jätte gott och verkligen mysigt! Åt bl.a. Laxtartar på malaxlimpa, en biff och en chokladfondant. Det var verkligen roligt att träffa Gunnell nu när jag har så några av de äldre generationerna av släktet kvar i liv.
 
Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, är inte riktigt sugen att stå i regnvädret heller.