Alltså man säger ju alltid "ska vi fara på en kaffe", men man dricker ju ändå inte kaffe. Inte idag iaf! 
 
Blev bara ett halft gympass idag eftersom vi tjejer (Jag, Ella, Heidi och Alexandra) skulle fara på en "avskedskaffe" eftersom Alexandra far på språkresa till England i 3 veckor, imorgon. Runt 5 började jag gå från gymmet, tog en snabbdusch, fixade till mig lite och alla satt vid bordet vid Fredrikas typ halv 6. Så därför kan jag se lite "flåto" (ofresh?) ut haha.. Vi talade nu om allt mellan himmel och jord som vanligt och det var verkligen roligt att vi var bara flickorna för en gång skull. Brukar alltid vara någon kar med och då kan man inte tala om allting. 
 
 
 
 
Vi kommer sakna dig Alexandra <3
 
Ja, verkligen. Tänkte igår kväll/natt att jag skulle göra ett känslosamt inlägg, eftersom jag var då atm väldigt känslosam och kände inte igen mig själv. Ni vet väl känslan? Well... Jag skippar helt det och tänkte berätta att jag ska iväg till gymmet på legday. Har ju som inte tränat på flera veckor pga förkylningen så jag hoppas jag inte flåsar allt för mycket haha. Ska helt ta tag i träningen nu! Som verkligen! Vet att jag sagt det förr, men alltid när jag säger så blir jag alltid sjuk på ett eller annat sätt, men nu fan! Ha en bra dag!
 
 
2014 och 2012 : skulle ju ta en likadan bild, men så glöms som vi var så trodde ju vi att Elin var på min rygg eftersom hon är mindre (i storlek ^^) än mig. Men älskar mitt lilla gullefjun <3 P.S vackra miner har vi ju osv.

27 juni 2014

UT PÅ BUS

Allmänt

vet inte vad jag ska berätta om denna dag? Har ju inte gjort något idag heller... Steg upp halv 3, spelat the sims 3, provat outfits inför imorgon (klacken) och varit lite musikalisk av mig och spelade lite gitarr och sjöng. Johnny Cash - Hurt är atm (och var förr) den roligaste att sjunga och spela gitarr till! 
 
Nu ska jag och hitta på något bus med Alexandra, men vi sparar nog lite energi tills imorgon också!