Istället för att göra dom där viktiga sakerna jag skulle göra som jag nämnde i tidigare inlägget. Så blev det en moppetur till Strandis (men före det, en moppetur till Pavis. Eftersom jag mixar mellan dem två). For med Lilli dit och Johannes väntade där. Vi tänkte nämligen kolla på när Simon spelade i något medeltida band. Vi kollade inte riktigt mycket när de spelade eftersom de blev dåligt väder, men jag åt pizza jag då. Sedan när det slutade regna for vi ut och kollade lite. Och såklar påvägen hem så började det regna just före vi kom till Lillis och jag var genom blöt när jag kom hem, wihuu. 
 
 
 
 
 
 

30 juli 2014

SUMMERFEELING

Allmänt

Har en sån sommarfeeling just nu! Steg upp runt 12, åt lite, lag på mig bikini och for iväg med moppen till villan. Låg och solade med en bok i handen tills jag fick värmeslag och hoppade i vattnet och simmade säkert (simmade till en sten som jag satt på och simmade tillbaka) i en halv timme eller något. Sedan när jag skulle sola ännu mer kom det åska och dåligt väder va påväg så nu är jag hemma. Ska läsa några bloggar, äta något och städa lite smått i rummet mitt. Ser ju förjävligt ut fast jag städade i fredas... Därefter blir det legday!
 
 
Undvik mina extremt fula ögonbryn, är ju ändå osminkad på bilderna.
 
Hejsan, har hunnit med ganska mycket idag och mera kommer jag väl hinna med? Har varit på en kaffe med Alexandra och talade om allt mellan himmel och jord. Så for vi och köpte lite smått och gott och for till skolparken och satt på gräsmattan, talade och njöt av solen. Det är bäst att göra det nu medans det är sommar! För skolan börjar ju om 2 veckor. Ska fara till strandis riktigt just med Heidi och flera för att simma lite, därför tänkte jag att jag slänger upp ett till inlägg före. Ha det bra!
 
Klädesplaggen jag hittills har haft på mig idag, men ska väl byta till något enklare nu när jag ska och simma!